OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra hagesmække

Det er et faktum at helt små børn spilder når de spiser. Noget helt andet er, at man med Sebra interiørs smarte hagesmække, kan forhindre maden i at ende ud over det hele. Nu behøver du ikke længere være bekymret for, om det ender på gulvet eller på tøjet. Det hjælper Sebras hagesmække dig med at det ikke gør. Det er jo klart en fordel, når man som nybagt mor i forvejen er lidt småstresset og har meget andet at give sig til .Med hagesmækkene gør du din hverdag simplere. En af de helt store sællerter fra Sebra Interiør er de superfunktionelle, lange hagesmække. De er intet mindre end geniale. For den lange form gør, at hagesmækken fanger det, der ellers ville ryge ned i skødet på barnet, når den nederste del af smækken lægges ind under tallerkenen.

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Hagesmækkene er et genialt design fra Sebra

De skønne hagesmække fra Sebra Interiør er fremstillet af økologisk bomuld med en coated overflade, som gør at hagesmækken både er vandafvisende og lige til at tørre af med en fugtig klud. Hagesmækkene findes i et væld af mønstre og farver. Der er noget for enhver smag. Sebra har nemlig designet hagesmække med flotte slotte, skovens søde dyr og et bondegårds tema.

Er du ikke så meget til den lange form, har vi også en anden type hagesmække fra Sebra i vores sortiment. Her kan den nederste del af smækken foldes til en lomme, der kan bruges for eksempel til at samle krummer i. En hagesmæk er nu ikke længere et kedeligt stykke stof. Sebra har formået at bringe både personlighed, charme og funktionalitet ind i så lille et produkt.