OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra gulvtæpper

Mange gange er det en fordel, at barnet har sit eget tæppe på gulvet. Både for at signalere, at det er barnets domæne, men samtidig for at give barnet et blødt og lunt underlag. Sebra Interiør er også stærke på gulvtæpper til børn! Tæpperne er designet, så de passer til boligens øvrige, moderne interiør. Et gulvtæppe er tit barnets oase af afslapning og hygge, men det er også praktisk og funktionelt. Der er ingen tvivl om at både du og dit barn vil elske et Sebra gulvtæppe. Sebra gør aldrig noget halvt, det er gulvtæpperne og alle de andre varer fra Sebra en godt eksempel på. Der er ikke gået på kompromis med noget, og der er designet flere forskellige varianter. Du kan altså selv vælge din egen personlige stil, samtidig med at du vælger den bedste løsning. Det sørger Sebra nemlig for.

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Gode tilbud på Sebras flotte børnegulvtæpper

I Sebras brede gulvtæppe-kollektion er der skønne, vævede gulvtæpper i grafiske pastelmønstre. Der er hæklede cirkelrunde tæpper i multifarvet, ensfarvet eller pastelfarver. Disse findes i forskellige diametre. Så er der de to slags vævede gulvtæpper i pastelfarvede trekanter eller pastelstriber i 100% bomuld. Og endelig er der det lækre cirkelrunde legegulv, som er fremstillet i stød- og støjabsorberende EVA-skum.

Alle de tre ovennævnte gulvtæpper kommer i høj kvalitet, både inden for design og materiale.De er selvfølgelig også praktiske og udgør et godt legegrundlag for børnene. Det er ikke kun gulvtæpper Sebra interiør står bag, de har også udviklet en del legetøj, som børnene kan lege med derpå. Se bare de skønne bamser og dukker eller alt det andet flotte legetøj fra Sebra interiør.