OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr44
    kr258
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra dukker og bamser

Alle ved at børn elsker at lege og det er en nødvendig del af deres hverdag. Sebra interiør gør det nemt for dig og dit barn - de har skabt et stort udvalg af forskellige dukker og bamser. Du kan få dem i et utal af fede farver, og der er helt sikkert en som er helt perfekt for dit barn. Uanset om dit barn er til de søde dukker eller de fede dyr, så er der noget for dem.

Noget af det, Sebra Interiør er allermest kendt for, er deres helt vidunderligt store samling af dukker og bamser. De bedårende og udtryksfulde bamser og dukker er hæklede, hvilket gør dem utroligt fine og dejligt ”old-school” i stilen. Her er blandt andet genkendelige dukkebørn, dyr fra bondegården have, en herlig ”skæv” blå kanin. Der sælges også tøj separat til dukkerne.

De fleste børn elsker at lege, og Sebra interiørs bamser og dukker indbyder til det. Deres charmerende ydre og gode kvalitet er nogle af de mange eksempler på genistreger fra Sebra interiør.

Sorter stigende

   

7 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Sebra - dukker og bamser til alle børn

Det er sjældent et barn ønsker at lege med det samme stykke legetøj om og om igen, derfor har Sebra selvfølgelig også udviklet et udvalg af andre flotte stykker legetøj. Desuden kan du også få ting som sengetøj, ammepuder og puslespil.

Mange mener at der findes ”drenge”- og ”pige” farver, så derfor har Sebra sørget for at lave deres bamser og dukker i lyserød, blå osv. Men hvis din søn vil lege med den lyserøde bamser eller din pife med den blå elefant, så er det også helt okay. Selvom der er disse såkaldte farver, så bestemmer du selv. Det vigtigste er at dit barn og du er glad.

Bring nostalgien frem med Sebras dukker og bamser

I den moderne verden er der alt for lidt af det gode gamle legetøj, men det er Sebra ved at vende om på. De har designet moderne udgaver af alt det klassiske legetøj så som hæklede bamser og dukker. For 50 år siden var de populære og det vil Sebra gøre dem igen. Så lad børnene komme med tilbage til det legetøj du og barnets bedsteforældre legede med - det er der også en masse nostalgi i. De har designet kvalitetsmæssigt supergodt legetøj børn slet ikke kan stå for. Det er bare at lade børnene slippe fantasien løs. Det er de jo så gode til.

Gå på opdagelse blandt Sebras brede sortiment der indenfor leg og legetøj strækker sig fra uroer, dukkesenge og dukkevogne til rangler til de helt små. Leg er jo ikke kun forbeholdt en enkel aldersgruppe, men alle, både voksne og børn.

Leg sammen med dit barn og Sebra

Når dit barn spørger om du vil lege med, skal du da sige ja - leg er for alle, også de gamle. Vi lover at du med Sebras dukker og bamser vil have det hyggeligt og skægt med dit barn. Find dit gamle legetøj frem og bliv ramt af alle minderne. Desuden kan du også finde endnu flere dukker og bamser på dubuy.dk. Hvis de ikke er noget for dig, har vi også et stort udvalg af andet legetøj. Du kan få alt fra legetøjsmad og -dyr til hæklet bolde og elefanter.

De naivistiske dukker og bamser er fremstillet i 100% bomuld med fyld af polyester.
Leg med dine børn mede det unikke legetøj fra Sebra. Tjek vores gode tilbud på dukker og bamser fra Sebra Interiør.