UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr179
    kr799
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra stole og borde

Borde kan bruges til mange ting. De kan bruges til at lægge puslespil på, til at lege på eller som hjem til dine dukker og bamser. Det er vigtigt at du vælger det bord der passer bedst til dig og dit barn. Sebras udvalg af borde og stole gør det nemt for dig at finde det perfekte match. Uanset hvilket design du er til, er det sikkert, at du kan finde nogle der passer ind i dit hjem. De tidløse design gør at borde og stolene passer til alle stilarter - skandinavisk, klassisk eller moderne.

Når barnet sidder ved bordet, skal stolen selvfølgelig være behagelig. Du kan både få spisebordsstole og lænestol, men hvis du ikke synes de passer ind der, kan de sagtens placeres i alle hjemmets rum. Hvis du synes at en af stolene passer perfekt ind i dit soveværelse, kan den nemt stå der - kun fantasien sætter grænser. Sebras gennemarbejdede stole og borde til børn er ideelle i den klassiske husstand.

Sorter stigende

   

11 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

11 vare(r)

Flotte stole og borde fra Sebra

Det er vigtigt at børnene også har et godt sted at sidde, når der skal leges, tegnes, spises og drikkes saftevand. De fine borde og stole fra Sebra Interiør er designet, så de er funktionelle og samtidig skønne at se på. Og desuden elsker børnene dem. Både borde og stole fra Sebra Interiør passer perfekt på børneværelset, i køkkenet og i stuen.

Det er nødvendigt at have et bord på børneværelset, men om det skal være et sminkebord eller et tegnebord er helt op til dig og dit barn. Vi har her på dubuy.dk et kæmpe udvalg af Sebra borde og stole. Desuden kan bordene også bruges til at lege te selskab eller møde blandt generalerne når børnene leger.

Sebra har også et stort udvalg af andre ting til dit barn f.eks. dukkesengesengetøj og puslespil.

Sebra interiør skaber borde og stole til børn og voksne

I den store kollektion af borde og stole fra Sebra Interiør findes der møbler med forskellige funktioner. Du kan finde skønne taburetter i forskellige mønstre til børneværelset, eller elegante stole til at slappe af i efter en hård dag på arbejdet. 

I We play serien af borde og stole finder du tidløst og innovativt design, der passer ind i alle rum i huset. Stolene er behagelige at sidde på, men også at se på. Bordet indbyder til gengæld til lektielavning eller kunstnerisk udfoldelse. Stolene er elegante nok til at stå i stuen eller køkkenet, men alligevel designet sådan at den sagtens kan stå på børneværelset.

Sebra har et kæmpe udvalg af alverdens forskellige varer til børn i forskellige aldre, men bordene er altid en sikker vinder. Det tidløse Flip Flop bord med mulighed for variation eller metal skrivebordet, er begge fantastiske muligheder at vælge imellem.

Dubuy.dk har et stort udvalg af møbler udover Sebra

Hvis Sebra interiørs udvalg ikke er noget for dig kan du finde et stort udvalg af forskellige møbler til dit barn på dubuy.dk. Vi har desuden et stort udvalg af alt dit barn kan have brug for - uanset om det er bamser, en skoletaske, sengetøj eller puder, så har dubuy.dk noget for din smag. Hvis det er dig og ikke dit barn der mangler møbler, har vi også et stort udvalg for dig. Du kan få barstole, kommoder, sofaer eller spisestole. Vi sælger møbler i mange forskellige designs, så du er sikker på at finde noget til din smag - uanset om du fortrækker det klassiske eller moderne look.