OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra bogkasser

Når du skal indrette børneværelset, er det vigtigt at skaffe masser af opbevaringsplads. I moderne boligindretning er vi lige så kræsne med interiøret på børneværelset som i resten af hjemmet. Børnenes mange skønne bøger og legesager fortjener et godt sted at være, når de ikke lige er i brug. Til det formål har Sebra Interiør lavet nogle fede løsninger. De løsninger er nøje gennemtænk, så alle dele er i top kvalitet og sundhedsmæssigt på højt niveau. Bogkasserne er ikke kun til bøger, de kan bruges som opbevaring til alt hvad du ønsker. Brug dem i børneværelset til at opbevaring af dit barns legetøj, dukker og bamser eller brug dem til opbevaring af alt det du ellers kan finde her på siden. Opbevaringskasserne behøver faktisk ikke være i børneværelset. De vil pynte overalt i dit hjem.

Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Skønne bogkasser til legetøj og bøger fra Sebra

Den klassiske bogkasse i træ er inddelt i tre rum, hvor hvert rum har sin egen farve. Med sit stilrene udtryk er den med til at bringe ro i et ellers uroligt børneværelse, på en yderst charmerende og god måde. Sebras kvadratiske bogkasser i tre størrelser er fremstillet i træ og er malet på indersiden. Da kassen kan variere efter behov, giver den personlighed til rummet. Det er nemlig dig, der skal bestemme hvordan den skal stables eller hænges. Bogkasserne minder meget om deres kvadratiske søstre. Sebra har også designet en serie af firkantede bogkasser med afrundede hjørner, som er fremstillet i gennemfarvet plastmateriale. Bogkassen fås både kvadratiske og aflange – og i forskellige flotte farver. Der er desuden de praktiske metalhylder med ophæng, som fås i to størrelser og flere farver.

Hold øje med vores supertilbud på Sebra bogkasser, men husk, uanset hvad har vi altid en god pris til dig der går op i både gode materialer og flot design.