OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr33
    kr183
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra tallerkener og bestik

Når barnet skal til at lære at spise med ske – og senere, når det skal lære at spise selv, er det vigtig med noget rigtig godt grej. Sebra Interiør har designet et stort udvalg af meget lækre tallerkener og bestiksæt, som opfylder alle krav om fedt design, dejlige farver, god funktionalitet og lang holdbarhed. Det er altså optimalt at vælge Sebra interiør til dit barns første måltider her i livet.

Sorter stigende

   

16 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Funktionelt bestik og tallerkner fra Sebra interiør

Fedt design og lang holdbarhed er to ting som er garanteret med et bestiksæt fra Sebra. Børnebestikket i skønne farver fra Sebra er fremstilet med ergonomiske håndtag i melamin, der gør det nemt for barnet at gribe og holde godt fast. Det er nemlig vigtigt for Sebra at deres varer ikke kun er flotte at kigge på, men også at de fungerer optimalt i hverdagen.

Sebra har skabt et stort sortiment af tallerkner med de charmerende og humoristiske motiver, som børn bare elsker. Her er flade og dybe tallerkener, kopper og også nogle tallerkener inddelt i flere rum. Alle tallerkener og kopper er fremstillet i melamin, der tåler maskinopvask. Og selvom kønnet ikke alene skal bestemme motivet på dit bestik eller dine tallerkner fra Sebra, findes der både noget der er tiltænkt piger og drenge. Det er dog vigtigt at huske at valget altid er dit.

De kan også undgå at spilde på tøjet med de skønne hagesmække fra Sebra. Det er jo ikke kun derhjemme dit barn skal spise, derfor har Sebra også udviklet et sæt madkasser og drikkedunke til aktive børn. Her findes et udvalg af forskellige motiver, blandt andet racerbil, farm/pige, men også forskellige flotte mønstre.
Dit barn kan også lege med i køkkenet med et legekøkken fra Sebra.