OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr89
    kr175
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra ammepuder

Hvis du er nybagt mor er Sebra interiør det perfekte mærke for dig. De har alt til småbørn og de nybagte forældre. En af de vigtigste ting er en god og behagelig ammepude, derfor har Sebra lavet et stort udvalg af forskellige designs. Uanset hvilket design du vælger er du sikret at både du og din baby har det behageligt under amningen. 

Sebra Interiør står bag ammepuden i den velkendte bananform. Faconen på Sebras ammepude er rigtig god, fordi den støtter de rigtige steder, når du ammer eller giver din baby flaske. Når baby bliver lidt større, er ammepuden supervelegnet som rygstøtte, når kunsten at sidde selv skal læres. 

Sebra har kæmpe erfaring indenfor alt lækkert babyudstyr og babyinteriør. Hvis du går på opdagelse her på siden, vil du finde meget mere end bare flotte ammepuder. Sebra tilbyder nemlig også mønstrede puslepuder, praktiske hagesmække, et bredt udvalg af borde og stole og meget mere. Sebra vægter det nemlig højt at give alle mødre, erfarne som nye, mulighed for at give deres børn den bedste start på livet.

Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Økologisk ammepude fra Sebra Interiør

Ammepuden fra Sebra er økologisk og fyldt med ægte krøyerkugler, der giver den fantastiske støtte. Sebras ammepude fås i et væld af skønne mønstre og farver, blandt andet det elskede skovens dyr motiv og de skønne biler. Derfor bliver ammepuderne heller ikke kedelige at se på, de er nemlig flydt med humor og skønne udtryk.

Hos Sebra vægter de kvalitet højt både når det gælder materiale, design og sundhed. Det betyder at du altid er garanteret god kaliber. Det er blandt andet også derfor, at ammepuden er fyldt med ægte krøyerkugler og derfor indeholder de ikke brommerede flammehæmmere eller andre hormonforstyrrende stoffer. Ammepuder fra Sebra interiør er altså et både stilsikkert og praktisk klogt valg.

Ammepude (arctic) er perfekt til dig der ønsker dig en enkel ammepude. Ammepuden er i højeste kvalitet og kan holde i lang tid.

Ammepude (village/dreng) har et flot by motiv i forskellige blå farver. Ammepuden er super elegant og har et lækkert og praktisk design.

Der er prisgaranti på alle produkter fra Sebra.