'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr20
    kr559
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sebra

I 2004 grundlage Mia Dela det nu kendte design mærke Sebra og grunden er helt enkel. I 2002 blev Mia Dela for første gang mor, men at indrette børneværelset blev utroligt nok en udfordring for Mia. Hun kunne ikke finde noget der var godt nok til hendes søn, hverken når det gjalt kvalitet eller udseende. Derfor besluttede hun som sagt i 2004 at starte sit eget mærke. Det er nu mere end 10 år siden at Sebra blev grundlagt, men det er bestemt ikke blevet værre siden. Sebra Interiør er nu kendt ud over landets grænser for sit fine, hyggelige og charmerende design, der er appellerer stærkt til børn og deres mødre. Hos Sebra Interiør har man et godt øje for, hvad der er praktisk, og hvad der gør dagligdagen nemmere for småbørnsforældre.

Sebra
 
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Lækre materialer hos Sebra

Der er stort fokus på at bruge naturmaterialer som træ, uld og bomuld i en høj kvalitet, og rigtig mange af Sebras produkter er fremstillet i økologiske materialer til gavn for både børn og miljø. Farvevalget er i særklasse, og de klassiske håndarbejdsformer som hækling og strikning bliver ofte anvendt.

Det har altid betydet meget for Sebra ikke kun at tilfredsstille kunder og deres børn, men også medarbejderne. De ønsker at tage ansvar for alle levevilkår både kundens, medarbejderes men også for naturen og vores fælles planet.

Sebra Interiør er kreativ funktionalitet i høj kvalitet

Sebra Interiør har en meget bred produktpalet, men uanset hvilken type produkt man står med, er det designet med tanke på kreativitet, funktionalitet og kvalitet. Er du på udkig efter lækkert og praktisk legetøj og smukke møbler til børneværelset så kig her. Vi har lige fra funktionelle ammepuder, flotte puslepuder og sengerande til sjovt og kreativt legetøj, madkasser og drikkedunke til børnehaven eller skolen, dekorative håndklæder og skønne gulvtæpper fra Sebra Interiør.

Sebra sørger nemlig for, at andre nybagte mødre ikke står i samme situation som Mia Dela selv gjorde. Med deres høje designmæssige kvalitet og innovative ideer, sørger Sebra nemlig altid for, at man har muligheden for at indrette børneværelse med personlighed og stil. Sebra sørger altså for, at du har alt hvad der skal til for at give dine børn den bedste start på livet og den bedste opvækst. En opvækst fyldt med farve, fantasti og funktionalitet.

Sebras produkter indbyder også til leg og fantasi. Mange af de forskellige varer som Sebra producere er nemlig designet med et humoristisk og kreativt twist. Se bare værktøjsbænken eller legekøkkenet.

Sebra Melamin bestik

Det er lige meget om det gælder farverigt melamin bestik, den sikkerhedsgodkendte og super flotte Baby og Juniorseng eller den skønne barnevogn, går Sebra aldrig nogensinde på kompromis med kvaliteten hverken på udseende eller på designet. Det betyder at man altid kan være sikker på at få et godt produkt med masser af personlighed når man køber Sebra.

Møbler fra Sebra

Sebra har et stort udvalg til mange aldre. Møbler som borde og stole til dig og din familie, eller hagesmække til den lille som ikke helt kan spise selv endnu. Du kan også købe produkter til de små som måske allerede er startet i skole og har behov for en ny madkasse eller drikkedunk. 

En sjov ting som Sebra også tilbyder, er deres pufs. De kommer i alle farver og kan købes med vidt forskellige materialer. For eksempel kan man købe en puf med som er lavet af garn eller en som er lavet af 100% bomuld med thermo kugler indeni.
Pufferne er både dejlige at sidde på, men kan også stå i alle rum. Den er nem at flytte rundt på og er også bekvem for barnet.
I kategorierne til venstre kan du se alle de forskellige produkter som Sebra tilbyder dig og din familie.
Sebras produkter kan også bruges som en god ide til gaver der kan glæde mødre eller familier, som ønsker kvalitetsfulde produkter, der er lidt unikke i udseendet, men stadig passer til en moderne indretning.
Søger du andre kvalitetsmærker som producere gode og holdbare produkter til dit barn, kan du bl.a. klikke på vores kategori som hedder børn. I kategorien vil der være mulighed for at se produkter til både nyfødte børn og til de lidt store, som er begyndt at gå i skole.