EFTERÅRSUDSALG - OP TIL 80% rabat  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Sanna Wieslander Art

Sanna Wieslander voksede op i en lille by kaldet Uddevalla på Sveriges vestkyst og har lige siden sin barndom altid elsket at tegne, male og være kreativ. Men det var først som voksen, da hun flyttede til Göteborg og efter nogle år på kunstskolen, vidste hun, at hun ville være kunstner. Det var så sjovt at være kreativ hele dagen! "Når du er pop, kan du ikke stoppe! Dette er hvad jeg vil gøre hver eneste dag i ugen! ". Efter at have lavet en eksamen i Göteborgs kunstskole i 2013 startede hun sin egen virksomhed SWART (Sanna Wieslander ART), som hun har arbejdet med fuldtid siden. Hun arbejder primært med at designe kunsttryk og plakater. Hun elsker at spille med sin fantasi, tegne og kombinere forskellige motiver til nye og mystiske skabninger.
Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 29

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 29

Sanna Wieslander plakater i smukke gaveæske.

SWART er i dag et "one woman show". Alle aspekter af at drive denne forretning er lavet af hende fra sit studie i Göteborg, Sverige. Alt fra marketing, kundeservice, fragt og selvfølgelig oprettelsen af illustrationer og kunsttryk.

Det er varierende og sjovt, og intet har nogensinde følt det rigtigt!

Se de populære plakater Monkey BusinessHipster GoatParty AnimalRoss the SailorSwan LadyRockabilly HoneyBlues BadgerStreet BoxerMiss PurfectCoco CocktailWilma Wildcat og Jack Lumboar.