Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Roommate

RoomMate er en dansk designvirksomhed, der skaber innovativt design til børn i alle aldre - produkter, der opfordrer til leg, stimulerer børns kreativitet og udfordrer motorisk. I deres univers er der hjerterum, højt til loftet og plads til udfoldelse. RoomMate tilstræber at deres produkter skal kunne falde naturligt ind i den moderne boligindretning. Så selvom produkterne tager udgangspunkt i børnenes verden, kan de også fungere som sjove og charmerende designindslag i voksenmiljøet. Her på siden får du prisgaranti på alle produkter fra RoomMate, lige fra knager til sengerande.

Roomate
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 191

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 191

Designklassikere fra RoomMate er bæredygtigt fremstillet

I RoomMate er der stor fokus på miljø og bæredygtighed. Alle bomuldstekstiler fremstilles på GOTS-certificerede virksomheder, der sikrer en miljøvenlig tilgang fra start til slutproduktet.
Vores kollektion bygger på den skandinaviske design-tradition og vi skaber gennemtænkt design i høj kvalitet. Flere af RoomMates produkter er allerede udnævnt til moderne designklassikere og distribueres på verdensplan, både knagerækker, sengetøj, legetelte, sengerande, lamper og højdemålere. Se efter gode priser og tilbud her på siden.