UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Rivsalt

Du plejer sikkert at rive parmesanen, over den varme italienske ret, som står klar på bordet. Nu er det ikke kun parmesanen, der kan rives, det kan rivsalten også nu, som var en af inspirationerne ud fra brugen af parmesan. Ikke nok med at du får saltet maden med rivsalt, den gør også noget ved synet. Den er ikke bare hvid som normal salt, den har de neutrale farver, som gør den pænere at have til at stå fremme i køkkenet.

Rivsalt produktfamilien er designet af den svenske iværksætter og designer Jens Sandringer. Jens kom op på konceptet mens han spiste på en japansk tippanyaki restaurant i Beijing. Efter en produktiv seks måneders forældreorlov blev det oprindelige rivsaltprodukt lanceret på designtorget i Sverige i januar 2013. Siden starten har familien af ​​rivsaltprodukter vokset hvert år med nye produkter, som nu kan ses på hylderne i mange high street butikker verden over, som MoMa Design Store i New York, Harvey Nichols og Harrods i London og NK i Stockholm. Tjek distributørsiden for at finde forhandlere og butikker tæt på dig.
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Suverænt ingrediens til madlavningen - det er rivsalt

Det med, at man skal til en fødselsdag hos en ven eller et familiemedlem og man simpelthen bare ikke ved, hvad man skal give, fordi personen har alt, kan være et problem. Det er der rivsalt kommer ind i billedet, da det er en madlavningsting alle kan have brug for. For det første, har alle behov for mad og for det andet hører salt også med til maden, så selvfølgelig er rivsalt et stærkt valg. Nu har du fundet en løsning på fødselsdagsgaven, som er gaven, der er nødvendigt i ethvert køkken. Den er dekorativ at have stående i køkkenet og det er ikke en man løber hurtig tør for. Du kan måske også bare have lyst til en lille justering i dit køkken, så er det også et godt valg.

Ikke nok med, at du kan få rivsalt, du kan også få forskellige rivejern til brug og refill, når du efter lang tid er løbet tør. Salten er ikke bare fra tilfældige steder i verdenen, det er fra nogle af de mest spændende steder. Salten kommer fra for eksempel, steder i Sydasien og Europa. Noget af rivsalten er faktisk dannet for mere 250 år siden.

Rivsalt i både lakrids og salt gaveæsker

Mangler du Rivsalt til at pryde dit spisebord kan du vælge mellem fx den originale Rivsalt eller Rivsalt Lakrids
Mangler du at få fyldt lageret op kan du også anskaffe dig Rivsalt tasteRivsalt Refill og Rivsalt Lakrids/Refill.

Rivsalt - lækkert, nem og sund ingrediens

Du tænker nok, hvordan saltet har dens fine kulør. Det er faktisk på grund af, at salten består af mange sunde mineraler, som er med til at give den dens farve. Ikke nok med at den giver farve, så er den også meget sund, idet den indeholder de her mineraler. Den hjælper på at balancere din krops pH, vandindholdet i kroppen bliver stabiliseret, den forbedrer fordøjelsen og meget andet. Salt skal selvfølgelig indtages i begrænsede mængder.

Du behøver heller ikke at rive salten, du kan også lægge den på grillen, sammen med det kød eller de grøntsager, som du nu skal have saltet. Du kan også lægge det på de skærebrætter, som vi også kan tilbyde dig, hvor du også kan have noget af maden til at ligge ved siden af. Derved vil det også komme til at se mere flot og moderne ud. Hvis du ikke ønsker at have rivsalten til at ligge på et skærebræt, har du også muligheden for at lægge det på skåle og fade, som vi også har et bredt udvalg af. Rivsalt er ikke kun noget, man kan bruge til en ting, det er en multifunktionel form for salt. Derfor er det også i orden, at den er et prisvindende produkt.