UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr23
    kr159
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Rice

RICE er det perfekte mærke, hvis du elsker farver. De farvestrålende melamintallerkener og keramiktallerkener er som deres andre køkkenartikler skabt med kærlighed. Produkter fra RICE hjælper med at skabe et hjem med personlighed og nuance. På Dubuy.dk finder du de bedste priser på produkter fra RICE. Produktsortimentet spænder bredt, lige fra kopper og tallerkner til et stort udvalg af bestik og køkkenredskaber. RICE er for dem der elsker det anderledes og kontraster, og oftest synes yngre børn om disse spændende varer. Er din datter eller søn lige begyndt at spise selv? Så kan du købe et sæt med tallerken, bestik og en kop, og få en god start på at begynde at spise selv. Produkterne kan fællesbetegnes som værne brugbart, yndige og fashionable - Tag gerne et kig herunder!

Rice
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Køkkenartikler af høj kvalitet fra RICE

RICE er et dansk interiør og accessoriesvirksomhed som er grundlagt i 1998 af Charlotte and Philippe Guéniau. De vil være med til at dele ud af deres varer i en masse farver. Deres mål er at sætte farverige og strålende nuancer på især køkkenredsskaber. Hos RICE elsker de at mikse og matche materialer og farver som giver et personligt udtryk. Melamintallerkenerne, kopperne og de andre produkter kan komme i opvaskemaskinen ved de lavere temperaturer. RICE produkterne indeholder ikke BPA og er derfor fødevaresikre. Find dine nye tallerkner, skåle og kopper her på dubuy.dk og fortab dig i farverne og mønstrene fra RICE. RICE har nogle uimodståelig smukke farvekonstraster og de er altid en fornøjelse at se på. 

Find også andre ting matchende RICE produkter

Nogle super fine tallerkener til middagen kunne være fra Smallstuf, som minder en del om de ovenstående tallerkener og køkkenredskaber. De to mærker komplimenterer hinanden rigtig godt, og de er super søde at have sammen. Derudover er de super brugbare og effektive, og produkterne fra RICE og Smallstuf, hvor der sælges redskaber såsom: service, tallerkener og kopper kan være med til at forny stadiet fra baby til barn. Det skaber nye rammer at udskifte det gamle med noget spritnyt. Disse mærkevarerproducenter er også med til at du er med på nutidens trends, og at give dit barn nogle nye og trygge rammer at forholde sig til. Her på siden er du sikret prisgaranti på alle RICE produkter. Udover det kan du vælge det der matcher bedst til dine allerede stående tallerkener derhjemme, og samtidig vide at det er med en højkvalitet, da det jo er fra det lækre brand RICE. Hvis du også mangler at forny din kollektion af tallerkener har vi også et bredt udvalg af det.