SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

QlockTwo

QLOCKTWO fra Biegert&Funk fanger alle med et godt hjerte for design. Qlocktwo er et original og ukonventionelt ur stykke, der vil tage sig smukt ud om det er i hjemmet, kontoret eller i hotellets lobby. Qlocktwo har vundet adskillelige flotte priser for sit smukke, innovative og elegante design. Blandt andet Red Dot Design Award, iF Product Design Award, Good Design Award, Interior Innovation Award, Type Directors Club and coveted Gold Award of the ADC Europe.

Den moderne verden vil gerne have originale og anderledes designs, hvilket QlockTwo er gode til. De kommer med et specielt og unikt design, som mange finder elegant. Det speciele ved disse ur er at de hverken har visere eller tal. Det er blot en tavle med tal på. Selvom det et eller andet sted bare er en tavle, passer det ind i de fleste hjem og samtidig giver det noget anderledes til de klassiske hjem. Urerne fås i forskellige farver og størrelser, så du kan finde et der passer til dine ønsker. Designerne bag disse urer har tænkt ud af boksen, hvilket de er blevet belønnet for. 

QlockTwo
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Konceptet bag QlockTwo

Skaberne bag QlockTwo, Marco Biergert og Andreas Funk, forklarer konceptet bag deres brand med en simpel sætning; ”det er den mest naturlige måde at læse tiden på”. For dem handler det om at man ikke skal oversætte det man ser, f.eks. viserne på uret, til noget andet. Man kan bare læse teksten, og så ved man hvad klokken er. Biergert fortæller at hvis man spørger et andet menneske hvad klokken er, vil svaret f.eks. være ”den er halv fire”. De viser hvad klokken er på samme måde, med ord.

Den originale idé var blot at de ville skabe et ur, som fortæller klokken på samme måde som mennesker gør. Det tog lang tid at udvikle selve designet af tavlen og finde ud af hvordan det skulle fungere. Biergert og Funk gik fra starten meget op i at det hele skulle være nemt og enkelt. Derfor har de skabt en app, som kan bruges til at sætte alarmer på uret.

Qlocktwo tilbyder flere forskellige slags ure

QlockTwo har et udvalg af forskellige ure - du kan få vækkeure, vægure og armbåndsure. Uanset hvilket ur fra QlockTwo du gerne vil have, er det sikkert at uret er fuld af moderne designs og teknologi. Deres ure er meget stilfulde og passer godt ind i det moderne hjem, hvor de passer til al den teknologi vi har i vores hjem.

QlockTwo’s ure er anderledes, hvilket er det der gør dem fede, men samtidig synes nogle at det bliver for meget. Derfor er det meget heldigt at Dubuy.dk har et stort udvalg af forskellige ure - både klassiske og moderne. Dubuy.dk har alt fra armbåndsure og vægure (både med og uden tal) til radiostyrede ure og selvklæbende ure.

QlockTwo - hvordan fungerer uret?

QlockTwo’s ure har et meget specielt design, hvilket også gør at de skal styres på en anden måde. Alarmerne skal sættes med en app, og på samme app kan man tage tid på uret. For at gøre designet så enkelt som overhovedet muligt, har Biergert&Funk valgt at knapperne til at stille på tiden skal være på siden, men som touch knapper i stedet for almindelige trykknapper. Urene viser tiden i femminutters intervaller - men hvad så hvis man vil se klokken helt præcist? Der er en LED-prik i hvert hjørne af urene (4 i alt), og hvis alle fire lyser betyder det at klokken f.eks. er 12.34, og hvis der kun er en af dem som lyser, betyder det at klokken f.eks. er 12.31.