JANUAR UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr29
    kr249
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Pure Culture

Med finurlige overflader, lige fra sjove kanter og særprægede glaseringer til smukke rene linjer, har Pure Culture forsøgt at skabe et alsidigt formsprog med stor anvendelighed. De finder inspiration i farverige kulturer og i den skandinaviske enkelthed og forsøger at skabe et fint sammenspil mellem begge verdener. Se f.eks. den unikke urtepotte af cement, der ligner et bildæk eller Vulkan lysestagerne med flot design og spændende trendy farver. Du er sikret prisgaranti på alt fra bogkasser til fyrfadsstager her på siden.

Pure Culture
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Smukke farverige lysestager og -huse, skønne bogkasser og miljørigtige skåle fra Pure Culture

Flotte lysestager der kan bruges alene eller sammen med lysestager i de andre skønne farver, finder du her på siden. Lysestagerne fra Pure Culture bærer præg af at være en kombination af det antikke og nye. Ser du f.eks. på serien af kork, hvor du bl.a. finder Kork Fyrfads/Lysestage, er den utrolig enkel og selvom den blot er af kork, er den meget pæn og passer til ethvert moderne hjem. En af Pure Cultures andre store serier er Vulkan lysestagen, der findes i seks farver deriblandt sort, blå  og gul. Denne lysestage har et design, der minder om noget man kunne se i den nordiske stue for flere årtier siden, men den formår stadig at se utrolig moderigtig ud. Er en lysestage ikke nok, så invester i et lille hus til dit lys, i form af Stor lyshus (hvid) eller Lille Lyshus (sort). Med et lyshus er du garanteret en hyggelig stemning i stuen eller på værelset, for der er intet der spreder mere hygge end stearinlys, og omgivet af et sødt lille hus vil rummet belyses på en måde, der skaber en behagelig stemning.

Pure Cultures fine kvadratiske bogkasser med flot trælook kan nemt stables, men bogkasserne kan også hænge smukt på væggen. Brug bogkasserne til at lave din egen dekoration i stuen, til udstilling af nips eller brug dem på børneværelset til at holde bøger og legetøj.

Hjemmet har brug for nye skåle – bambus skåle! Skålesættet er fremstillet af bambus, som måde er bæredygtigt og miljørigtigt. Bambusskålene findes både i naturfarvet  og sort, så du kan matche dem med resten af dit køkkentilbehør.

Hold udkig efter gode tilbud og priser på Pure Cultures effekter til huset på Dubuy.dk.