UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Present Time

Vores store udvalg af Present Time designervarer er fyldt med spændende effekter til hjemmet. Uanset om man er på udkig efter flotte fotorammer, en sjov musedørstopper eller noget helt tredje, så har Present Time med stor sikkerhed et godt bud. Selvom Present Time har bredt sig ud, og designer mange forskellige typer interiør, så er standarden stadigvæk meget høj. Både kvalitetsmæssigt og designmæssigt ligger Present Time på et meget højt niveau, og man bliver sjældent skuffet, når man vælger et Present Time produkt. Se alle vores spændende Present Time designprodukter herunder.

PresentTime
Sorter stigende

   

1 til 24 af 537

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 537

Present time – en idé fabrik

Present time er et hollandsk mærke og de specialiserer i dekoration til hjemmet og gaver. De fine designs kommer fra en meget engageret kreativ afdeling, som rejser hele verden over dels for at overraske alle med de nye kollektioner men også for at samle inspiration til deres næste kollektioner. Deres designere prøver altid at udfordre sig selv og det kan ses i deres brede vifte af produkter. Aldrig har det været så nemt at få utroligt pæne, billige og sjove interiør artikler til hjemmet.

Sejt løbehjul fra Present Time

Present time har mange utroligt fine produkter til børn, her har vi en af de mest populære. Denne scooter findes i både pink og blå og passer til børn fra 3 år. Den er lavet af krydsfiner og har gummi- håndtag samt dæk. På den måde kan den holde til meget og er samtidigt særdeles ergonomisk at bruge. Du kan se den fine scooter her, og husk at vælge farve så du får den til enten drengen eller pigen.

Elegant magasinholder med diamant mønster fra Present time

Denne magasinholder er perfekt til at stå ved siden af sofaen, i et tomt hjørne af stuen eller hvor du mangler noget til at fylde. Men at fylde og pynte er ikke alt hvad den er god til. Med den er det nemt at organisere og sortere alle dine magasiner, bøger eller andet du kan placere på den. Magasinholderen er lavet af jern som giver den et klassisk og råt look. Du kan se den utroligt fede magasinholder, i sort, her, og husk at kigge på de andre farver da den også findes i guld.

Present time møbler - retro lænestol

Denne lænestol fra present time er en tydelig hyldest til det gamle og velkendte design fra 80’erne. Stolen findes i andre farver men du kan se den her i gul. Stolen er lavet af egetræ og dens kraftige hynder i enten gul eller grøn gør den til et fantastisk møbel til både teenage-værelset og stuen. Dens meget stærke gule eller grønne farve kan godt være lidt malplaceret i de fleste hjem og derfor er det oplagt at pifte stolen op med en fin pude eller et tæppe. Du kan se hele vores katalog af fine puder og tæpper her.