OUTLET - SPAR OP TIL 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr274
    kr467
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Salt og peber kværne

Når man køber et produkt fra OYOY Living Design, får man også rigtig meget ud af det. OYOY er kendt for sin høje kvalitet af varer, der både er super flotte i design og også fungerer praktisk. Deres stil er meget inspireret af det enkle og minimalistiske, men samtidig er der også et lille pust af noget unikt, som man ikke finder andre steder. Den nordiske stil går  også igen blandt OYOY’s produkter. Du vil ikke fortryde dit køb af varer fra OYOY - og det gælder bestemt heller ikke deres store udvalg af forskellige salt og peber kværne.

Flotte kværne fremstillet af træ, der vil klæde ethvert spisebord eller køkkenbord. Vælg mellem forskellige toppe i friske farver og former. Brug kværnen til enten salt eller peber. Salt og peber kværnene fås her på Dubuy.dk til en god pris og ser flotte ud i køkkenet og på spisebordet derhjemme. OYOYs udvalg af salt- og peberkværne byder på designs der er meget varierende og forskellige. Hvad end du er til prangende farver eller sort/hvide mønstre, så er der garanteret noget for dig blandt deres udvalg. 

Sorter stigende

   

3 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

3 vare(r)

Salt og peber kværne fra OYOY

OYOY Living Design har flere gange imponeret designverdenen med flotte, velfungerende artikler til hjemmet, hvor de flotte materialer går rigtig godt i spænd med designet. Resultatet er en række produkter, som deres flotte og unikke salt og peber kværne, der på én gang er simple, men samtidigt også udstråler liv, og fortæller en historie. Foruden de fine OYOY salt og peber kværne, finder du også andre produkter her på Dubuy.dk, som på samme måde som kværnene indkapsler den ånd, som man forbinder med de fantastiske OYOY produkter. Udover deres spændende og legende designs, så kan man altid kende OYOYs produkter på deres flotte farver, samt deres talent og kreativitet indenfor sammensætninger af lige netop disse. Det ses blandt alle deres produkter, også deres flotte og personlige salt- og peberkværne. Hvad end man i forvejen har et farverigt hus, eller blot ønsker et strejf af farve, så er disse helt perfekte. De er også søde gaveidéer, til eksempelvis studenter eller som en sød og anderledes værtindegave.


Salt- og peberkværne fra OYOY Living Design i flotte farver

Som sagt er OYOYs produkter kendte for deres legende og livlige designs, og det skyldes blandt andet, at deres grundlægger og designer Lotte Fynboe får meget af sin inspiration fra sin egen barndom. Blandt andet er deres My salt- og peberkværne utrolig søde. Deres designs er meget simple og diskrete, men deres farverige toppe gør dem alligevel lidt mere spændende at se på. De er lavet i 100% naturligt bøgetræ, der er dækket med en matte lak. Du kan helt selv bestemme, hvilken du vil bruge til salt, og hvilken du vil bruge til peber, og du kan opdele dem efter farve eller efter form. Kværnene med runde toppe måler 20 cm i højden, mens dem der har en sekskantet top, måler 18 cm.

Noget helt andet er deres ”people” sæt. Dette sæt er sjovt og unikt, men passer også perfekt ind i et hvilket som helst hjem, hvad end det er morderne og minimalistisk eller sprudlende og farverigt. Sættet er fremstillet i keramik, og på ydersiden består printet af to forskellige tegnede ansigter, omringet af henholdsvis streger og prikker. De er lidt til den mindre side, da kun måler 7 cm i højden.