OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Puder

Puder er en essentiel del af ethvert hjem, og det er derfor, at vi her hos Dubuy.dk har sammensæt et udvalg af OYOY Living Designs puder, der strækker sig over alverdens farver, former og størrelser. Hvis du leder efter noget ekstra til at pifte sofaen op med eller den perfekte indflyttergave, så er du kommet til det rette sted. Puderne fra OYOY er alle i varme farver, der nemt kan matches med stilen i ethvert hjem, hvad end det er enkelt og minimalistisk eller i forvejen fyldt med masser af farver. Der er noget for alle, og når du køber en af OYOYs puder, er du sikret et produkt der er lavet i gode materialer og med masser af kærlighed.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 26

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 26

Puder fra OYOY i lækre og flotte designs

Når det kommer til at skulle tilføje de sidste detaljer til hjemmet, som skal være med til at give det liv, sjæl og personlighed, er der mange forskellige muligheder at vælge imellem. Det er typisk de små ting man lægger mærke til først, dem der øjeblikkeligt sprænger i øjnene, så snart man træder ind i et rum, hvad end det er på grund af en speciel farve, et design eller en sjov form. Det er også disse små elementer som er nemme at skifte ud, i takt med at ens egen stil og tidens trends ændre sig. En klassisk ting at bruge til lige netop dette formål er puder. Og heldigvis har OYOY Living Design et stort udvalg af lige netop disse, som du finder her på siden.

Hvad end du leder efter en flot pynte pude til sofaen eller en sjov og hyggelig pude til børneværelset, så er du kommet til det rette sted. Hos OYOY Living Design går de utrolig meget op i, at deres produkter er enkle, fremstillet i god kvalitet og er spændende at kigge på. Inspirationen til deres designs stammer fra den klassiske skandinaviske stil med speciel fokus på simpelhed og farvevalg. Samtidig har de givet deres produkter et tvist af noget japansk design, hvilket giver dem et særpræget og iøjnefaldende look.

Puder fra OYOY Living Design til ethvert hjem

OYOYs udvalg af puder strækker sig over en lang række af forskellige designs, former og farver, så der med garanti er noget for alle. For eksempel fås deres fluffy Herringbone puder i alverdens forskellige flotte og varme farver, samt i forskellige størrelser. Farverne er på samme tid prangende og naturlige, og er den perfekte måde at give lidt liv til fx soveværelset eller sofaen. Udover deres pæne farver, har puderne også et simpelt mønster der skaber en ekstra flot effekt. De er fremstillet i 100% organisk bomuld og går derfor overens med OYOYs vision om gode materialer og kvalitet.

Her på siden finder du umiddelbart to slags puder fra OYOY. Der er simple puder i charmerende farver og enkle mønstre, og så er der de lidt sjovere og mere anderledes puder, der i realiteten ligner bamser. OYOYs grundlægger og designer Lotte Fynboe får meget af hendes inspiration fra sin egen barndom, og derfor har mange af deres produkter et legende look over sig.

Alle bamserne er lavet i 100% bomuld, så du kan være sikker på, at dit barn ikke får nogle allergiske reaktioner. Bamserne er perfekte som fødselsdags- eller dåbsgave, da dit barn har mulighed for at have den med sig som en trofast makker igennem hele sit liv. Sortimentet byder blandt andet på den stribede pingvin Pingo, aben Mr. Nelsson og fisken ms. Ruth. Alle bamserne er i hyggelige og varme farver, og har et sjovt og anderledes udseende, der gør lige præcis disse helt specielle. Du kan se flere bamser fra OYOY Living design her.