CYBER MONDAY SPAR 20-70% - SE UDVALGET HER
Byt julegaver indtil 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr84
    kr1199
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Ørskov Copenhagen

Ørskov Copenhagen blev allerede etableret i 1953. Senere har brandet udviklet sig til at være et kvalitetsbrand med funktionelle produkter til en god pris. Alle produkterne er lavet i læder i højeste kvalitet. Læderet kommer i en række neutrale farver. Hos Ørskov Copenhagen finder du kvalitets dækkeservietter og glasbrikker.
Sorter stigende

   

12 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

12 vare(r)

Kvalitets produkter i læder fra Ørskov Copenhagen

Ørskov Copenhagens filosofi er at skabe funktionelle produkter til lave priser. Det er blevet gjort siden 1953. Produkterne er tegnet af danske designere i et enkelt og flot design. Ørskov Copenhagen laver bl.a. glasbrikker og dækkeservietter i flotte naturfarver.

Ørskov glasbrikker (sort/6 stk.) er et sæt af glasbrikker med en smart holder. Glasbrikkerne skåner nemt bordet fra dine glas og krus.

Ørskov Copenhagen laver flere variationer dækkeservietter. Her på siden finder du både aflange dækkeserviet (sort/34x47 cm), ovale dækkeserviet (elefant/oval) og runde dækkeservietter (elefant/rund). Alle dækkeservietterne findes i flere farver og er alle sammen lavet i ægte læder

Der er prisgaranti på alle produkter fra Ørskov Copenhagen.