UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr105
    kr300
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Ørskov Copenhagen

Ørskov Copenhagen blev allerede etableret i 1953. Senere har brandet udviklet sig til at være et kvalitetsbrand med funktionelle produkter til en god pris. Alle produkterne er lavet i læder i højeste kvalitet. Læderet kommer i en række neutrale farver. Hos Ørskov Copenhagen finder du kvalitets dækkeservietter og glasbrikker.
 
Kategorier
Sorter stigende

   

8 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

8 vare(r)

Kvalitets produkter i læder fra Ørskov Copenhagen

Ørskov Copenhagens filosofi er at skabe funktionelle produkter til lave priser. Det er blevet gjort siden 1953. Produkterne er tegnet af danske designere i et enkelt og flot design. Ørskov Copenhagen laver bl.a. glasbrikker og dækkeservietter i flotte naturfarver.

Ørskov glasbrikker (sort/6 stk.) er et sæt af glasbrikker med en smart holder. Glasbrikkerne skåner nemt bordet fra dine glas og krus.

Ørskov Copenhagen laver flere variationer dækkeservietter. Her på siden finder du både aflange dækkeserviet (sort/34x47 cm), ovale dækkeserviet (elefant/oval) og runde dækkeservietter (elefant/rund). Alle dækkeservietterne findes i flere farver og er alle sammen lavet i ægte læder

Der er prisgaranti på alle produkter fra Ørskov Copenhagen.