UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr74
    kr299
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Novoform

Snap ramme fra Novoform er en magnetisk ramme til plakater. Rammen fås i flere størrelser og der er flere træsorter at vælge imellem. Pisa borduret er dekorativt og har et enkelt og rent udtryk. Borduret drives af et lydløst Quartz urværk og vil tage sig godt ud i f.eks. stuen eller køkkenet. Hvis krydderurterne skal opbevares smart og praktisk, er en plantetaske lige sagen, da den har tre rum. Tasken er desuden vandtæt, så den kan stå både ude og inde. Dette er bare et lille udvalg af Novoforms lækre produkter. Du kan finde de kreative varer fra Novoform i en høj kvalitet. Det skønne ved Novoform er at det rækker ud til enhver pengepung. DuBuy.dk har samlet de nyeste og mest elskværdige produkter til dig, så se efter gode priser og de bedste tilbud på alt fra bordure til lamper fra Novoform her på Dubuy.dk!

Novoform
 
Kategorier
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Stort udvalg af lækre kvalitets produkter

Novoform er et dansk designfirma, der startede op i 2011. Hos Novoform finder du et bredt udvalg af dansk designet brugskunst til boligen lige fra lamper til ure. Fællesnævneren for alle disse produkter er det smukke design i kvalitets materialer. Stilen er tro mod den skandinaviske enkelthed, og passer derfor godt ind i den skandinaviske stil og boligindretningen. Novoform har også et bredt udvalg af små nipsting. For eksempel denne fine baby fugl, der er håndlavet i egetræ. Den har bløde former, der giver den et organisk udtryk at kigge på. Fuglene fås i flere størrelser og man kan på den måde opbygge sin egen lille fugle familie. Måske mangler du noget at sætte baby fuglen og dens familie på? Hang hylden er i et enkelt design lavet i kvalitets akacietræ hængt op i sorte lædersnore. Hylden kan bruges i alle husets rum på grund af det smukke og enkle design. I køkkenet kan den for eksempel bruges til at udstille det fine porcelæn eller kogebøger eller i stuen med dekorative nips. Hylden fås i flere farver, så du vil kunne finde en, der passer ind i dit hjem.

Flotte IQlight lamper fra Novoform er flot design til hjemmet

De flotte IQlight består af et antal ens moduler, der sættes sammen til en lampe. Afhængig af antal moduler og måden hvorpå de sammensættes, kan man skabe op til 21 forskellige lamper - eller designe sin egen. Lamperne fås i flere størrelser og er fremstillet af et fleksibelt og slidstærkt materiale, der er let at rengøre. Sammenfletningen af IQ light lampens moduler skaber åbninger, der medvirker til spredningen af lyset og får IQlight til at fremstå helt unik. Du er sikret prisgaranti på alle Novoform produkter på Dubuy.dk. Derudover er de altid enestående Novoform produkter et pift til boligen. De er unikke på hver deres særlige måde og man går aldrig helt galt med dem stående i hjemmet. Novoform er et mærke der gang på gang formår at blive et samleobjekt i hjemmet. De er så søde at kigge på og indretter sig perfekt ind i alle indretninger.

Kombinerer gerne Novoforms produkter med andre herfra DuBuy.dk

Udover de fine Novoform produkter så kan de også sagtens skabe kontraster til en normal bolig sammen med vores andre varer vi forhandler her på hjemmesiden. Hvis der ser lidt tomt ud i hjemmet, har vi masser af tilbud til dig. et godt hjørne at tjekke ud er dekoration. Her kan du altid finde noget som passer til din boligindretning. Her er der et hav af muligheder, og det pifter altid en kedelig bolig op på så mange forskellige måder. Sammen med Novoforms produkter kan du skabe moderne nuancer og farvekombinationer på kryds af tværs af blandt andet designerbrands. Husk at der er prisgaranti på alle vores varer herpå DuBuy.dk.