SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr109
    kr199
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Normann Copenhagen vaser

Der er ikke noget der pynter så skønt som en smuk ny buket i en vase. Hvis vasen derimod også er æstetisk flot, kan der ikke være nogen tvivl om skønheden. Smukke bukkerter fortjener jo faktisk en smuk vase at være i. Det gode ved vaser er alligevel, at de kan bruges året rundt, der behøver nemlig ikke altid være en blomst i. Men når alle de specielle dage nærmer sig, er det alligevel rart at have en vase ved hånden. Årstidens blomster og Normann Copenhagens vaser er altid en perfekt kombination. Du kan matche og harmonere vaserne med blomsterne, og alle blomster kan bære og vække liv i huset sammen med den smukke vase herfra Norman Copenhagen. Vaserne kan beskrives med andre ord som enestående, ekstraordinære og fænomenale. Du kan få en helt speciel oplevelse med disse vaser, da de er super nyttige og elegante at have stående. Vasen optager din opmærksomhed med det samme, og du bliver overrasket over hvor meget liv en vase med en blomst i fra Norman Copenhagen kan oplyse boligen. Norman Copenhagen vaser er exceptionelle og de vil passe til ethvert rum i huset. Du vil med sikkerhed blive overrasket over dette touch til huset. 

Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Swing vasen - populær Normann Copenhagen vase

Swing er formodentlig den mest populære Norman Copenhagen vase. Den har været på designmarkedet i adskillige år, men er stadig eftertragtet. Swing, er en skøn Normann vase, der med sit pudsige, skæve udtryk, er en hel skulptur i sig selv. Den er fremstillet af farvet glas og findes både i mange farver og forskellige størrelser.Kombiner størrelser og farver som du vil, eller lad dem pynte enekelvis. 

Find din nye Normann Copenhagen vase hos DUBUY.DK

Swing vasen er selvfølgelig ikke den eneste vase bland Normann Copenhagens brede sortiment. De unikke håndmalede Agnes vaser og Nyhavn vasen der som navnet antyder har fået sit navn fra husene ved Nyhavn, fås begge i flere forskellige størrelse. Ligesom størrelse på buketten er forskellig, skal vaserne også være det, så de passer perfekt sammen. Begge produkter er gode alene, men passer også perfekt sammen i en blanding af størrelserne. Den multifunktionelle kontur vase passer til gengæld perfekt til små separate blomster. Den kan dog også bruges i kontoret eller på badeværelset til henholdsvis blyanter og vatpinde. Unikke vaser sætter Normann Copenhagen højt, derfor er Swing vasen mundblæst og Agnes vasen håndmalet. Så sikrer man sig, at hver eneste vase er unik, sammentid med at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Her på DUBUY.DK har vi et stort udvalg af Normann Copenhagen vaser til fantastisk pris. Vi har også altid lynhurtig levering.

Norman Copenhagen vaser til dig

Norman Copenhagen skiller sig ud på den måde at de er levende, sprudlende og vitale for andre, men også for boligen i sig selv. Norman Copenhagen er et enestående mærke at få hænderne i, da det pryde ethvert rum i boligen. Du kan finde lige netop en vase til din økonomi og den farve din bolig bære præg af. Vi prøver altid at få fat i brede udvalg til enhver smag til køberen. Til dig der elsker at samle, kan du finde Norman Copenhagen vaser i flere udvalg, men du kan selvfølgelig også vælge have vaserne stående enkeltvis. 

Norman Copenhagens popularitet af både vaser og andre interiør designs

Norman Copenhagen er en dansk design virksomhed. Det blev opfundet i 1999 af Poul Madsen og Jan Andersen. I begyndelsen var Norman Copenhagen en butik på Strandboulevarden i København, og det var først i 2002 Norman Copenhagen lancerede deres første produkt. Siden da er Norman Copenhagen blevet et populær mærke at få fat i, og især deres ekstraordinære vaser er blevet en efterspurgt vare. Man kan finde en masse andre ting også fra Norman Copenhagen som bl.a. smukke møbler, fine køkkenredskaber og unikke fyrfadslys. Så generelt har Norman Copenhagen efterhånden et stort udvalg af interiør produkter til dit hjem, og kvaliteten er i højsæde.