SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr261
    kr349
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Normann Copenhagen ure

Hvis man først har fået et vægur i huset, er det svært ikke hele tiden at kaste et blik i den retning for at få overblik over tiden. Når man nu allivel skal kigge i den retning hvorfor ikke gøre det til en behagelig oplevelse. Hvorfor ikke forkæle huset med et fantastisk pust af farve og innovation? Det giver urene fra Normann Copenhagen dig i hvert fald muligheden for. Så hvis dit hus er begyndt at blive almindeligt og kedeligt, har du nu muligheden for at give det både farve og bemærkelsesværdighed. Så lad farverne komme ind i dit hjem med Normann Copenhagen ur. De farverige vægure fra Normann Copenhagen gør dit hjem flottere og sjovere. Watch Me væguret er fuld af liv og farver og består af metal i forskellige farver, der danner illusionen om en meget dekorativ cirkel.

Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Et Normann Copenhagen ur tilfører ekstra farve til dit liv

Watch Me er f.eks. et Normann Copenhagen vægur, hvis specielle form og farver gør, at det skiller sig ud. Watch Me er inspireret af en farveprøve, der danner en fane, når farverne foldes ud. Tiden går, uanset hvad vi gør, men Watch Me tilføjer farve til de forskellige tidspunkter. Hæng væguret i ethvert rum, der har brug for en smule farve, eller sæt flere Normann ure sammen, som de f.eks. viser tiden i forskellige tidszoner. Er du ikke til de mange forskellige farver, har Normann Copenhagen også Watch Me ure i ensfarvede varianter.

Det grafiske ur Bold er et andet ur fra Normann Copenhagen. Selvom uret er meget simpelt, er det sprængfyldt med karakter og personlighed. Der er også en klar og stærkt reference til typografiens verden og muligheden om at gøre en skrifttype fed.

Urene kan bruges i alle rum i huset, lige der hvor du mener at, der er behov for et ur.

På Dubuy.dk får du prisgaranti på de smukke vægure fra det populære mærke Normann Copenhagen.