Køb julegaver nu - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr89
    kr559
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Normann Copenhagen serveringsbakker

De fleste vil sætte vil sætte pris på at bliver vækket med morgenmad på sengen, og til det formål er Normann Copenhagen serveringsbakkerne optimale. Bakkerne er perfekte til at forkæle en af dine kære med en overraskelse. Men der er mange flere muligheder i en i serveringsbakke fra Normann Copenhagen. Brug dem til eftermiddagskaffen eller f.eks. tapas. Uanset hvad det er du skal servere passer bakkerne perfekt. Serveringsbakkerne er altså ikke kun en hjælpende hånd ved oprydningen efter maden, de er også med til at bringe hygge og forkælelse i både weekender og hverdage. Derudover er det er super fin og praktisk gaveide til en du holder af.

Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Dekorative serveringsbakker fra Normann Copenhagen der kan kombineres.

De smarte Folk serveringsbakker fra Normann Copenhagen kan mikses med alle stager i Folk serien. Bakken er et element i Normann Copenhagens populære Folk serie, som er en række lysestager i et tidsløst og smukt design -super elegant og kan benyttes i ethvert hjem. Folk serien fra Norman Copenhagen er designet til at kunne kombineres på kryds og tværs. Den består af bakker og lysestager til både fyrfads- og kronelys. Serveringsbakken kan selvfølgelig også bruges som et fad.

Astrobakken er en bakke i natur eg, der fås i flere forskellige størrelser. Det rustikke naturlige ydre og den høje kvalitet er ikke til at stå for.

Alle serveringsbakker fra Normann Copenhagen er multifunktionelle, du kan altså bruge dem præcis som du ønsker. Lad bakkerne pynte på bordet med f.eks. frugt, eller brug det i entréen til breve og nøgler. Valgene er dine, men der er mange. Skal de bruges som dekoration, kan de med fordel anvende sammen med nogle af de utrolig flotte lysestagervaser, eller figurer fra Normann Copenhagen der alt sammen findes her på siden.

Hos Dubuy.dk finder du gode tilbud på de trendy bakker fra Normann Copenhagen.