Køb julegaver nu - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr149
    kr159
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Normann Copenhagen salt og peber sæt

Salt- og pebersæt behøver ikke længere kun at være en funktionel og kedelig del af middagsbordet. Normann Copenhagens designere har nemlig lavet salt- og pebersæt der også er flotte at se på. Deres gennemførte ydre og kvaliteten i materialet gør dem til et sikkert valg. Salt og peber er nærmest en nødvendighed på spisebordet. Derfor intet bord uden et Normann Copenhagen salt- og peber sæt. Normann har designet et meget stringent og elegant sæt, Craft, der består af kværn i massiv egetræ og top i henholdsvis hvid og sort marmor. Craft findes i to størrelser. Craft sættene fås i mange forskellige varianter, derfor kan de også mikses.

Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Flotte salt- og pebersæt fra Normann Copenhagen

I den mere humoristiske boldgade er Normann salt- og pebersættet Friends. Friends salt- og peberbøsserne er fremstillet i porcelæn og designet af Troels Øder og den anonyme kunster HuskMitNavn. Sættet uformelle ydre og hummeristske udstråling kan bringe smilet frem til et hvert middagsselskab.

Norman Copenhagen kan desuden byde på den skulpturelle Dolly, som er et to-i-ét salt- og pebersæt i hvidt porcelæn. Dolly vil både pynte i køkkenet, men også på bordet mens der spises.

Selvom sættene er meget forskellige af udseende, deler de alle sammen Normann Copenhagens passion for høj kvalitet og design. Der er altså ikke på kompromis på noget punkt i processen. De har alle sammen kant og personlighed.

Salt- og pebersæt er selvfølgelig ikke de eneste der hører sig til på et middagsbord. Mormor serien, bordskånere, grøntsagsskrællerne, Krenit kanderne og skålene og meget andet hører sig selvfølgelig også til. Normann Copenhagen hjælper nemlig dig med dække det perfekte middags bord, som passer ind i dit hjem og din indretning.

Vi er her på DUBUY.DK lagerførende i mange fine produkter fra Norman Copenhagen.