SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr69
    kr446
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Normann Copenhagen opbevaring

Opbevaring har aldrig været smartere eller flottere for den sags skyld, end det er lige nu. Hos Normann Copenhagen er det vigtigt at intet er tilfældigt og at opbevaring ikke bare bliver en kedelig løsning. Opbevaringsmulighederne skal i høj grad være en del af indretningen og ikke bare en steril og upersonlig udvej. Normann Copenhagen har skabt en skøn serie af krukker, skåle og boxe der opfylder alt det ovenstående. Deres unikke design og den høje kvalitet gør det til et sikkert valg i et hvert hjem.

Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Smarte designs fra Normann Copenhagen

Endnu en genistreg fra Normann Copenhagen er deres Pocket opbevaring. Det er som navnet antyder ”lommer” man sætter op på vægen. De fungerer helt utroligt godt til diverse småting som nøgler eller mobiltelefoner. Deres alternative design er tidsløst og fås i flere forskellige farver og størrelse, så det kan kombineres som det passer.

Lågkrukker og skåle til opbevaring fra Norman Copenhagen

Nu kan du opbevare dine juveler i en smuk lille krukke, der i sig selv ligner en juvel. Norman Copenhagens serie Brilliant Box er fremstillet af klart glas med låg af kulørt glas. Lågkrukken funkler som den smukkeste juvel, når lyset falder på den, og den vil stå og se smuk ud både i soveværelset, på badeværelset eller i vindueskarmen. Brilliant Box fås i flere størrelser og i mange smykkestensfarver.

Til at holde styr på små ting er en Nic Nac organiser helt perfekt. De mange forskellige størrelse og farver gør, at de passer ind i et hvert formål og hjem.

Norman Copenhagen har også skabt en skålserie ved navn Jensen. Det elegante design gør dem velegnede til både madlavning og servering. Skålene sælges i sæt med tre skåle i forskellige størrelser og farver. Alle skåle har en praktisk hældetud, og under bunden er der en non-slip gummiring. 

Hold øje med vores gode priser på alt i Normann opbevaring. Husk at vi også har hurtig levering, se hvornår vi sender næste gang her på siden.