SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Normann Copenhagen lysestager

I Danmark vægter vi hygge og samvær højt, og til det er lysestager oplagte. Deres smukke lys breder altid en hjemlig stemning til rummet og er uundværlige til enhver sammenkomst både med familie og venner. Normann Copenhagens lysestager er ingen undtagelse på det område. Deres flotte design og udtryk  går igen i alle de forskellige lysestager fra Normann Copenhagen, du finder her påsiden. Normann Copenhagens lysestager er lavet, så de er æstetisk udformet med flotte finesser. Du kan altså ikke gå galt i byen med en Normann Copenhagen lysestage. Lysestagerne fra Normann Copenhagen passer ind i et hvert hjem og bidrager med både glæde og personlighed til rummene.

Sorter stigende

   

15 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

15 vare(r)

Hyggeskabende lysestager fra Normann Copenhagen.

Du vil altid være i stand til at finde en fed Heima lysestage, der falder i din smag i Norman Copenhagens fantastiske kollektion. Heima lysestagerne er fuldstændigt enkle, minimalistiske stager og nyfortolkninger af kammerstager. Normann Copenhagen Heima er en serie af fine, støbejerns lysestager, der også gør sig godt i flok.

En anden serie fra Normann Copenhagen er Folk serien der består af både bakker og lave og høje lysestager til kronelys. Stagerne passer perfekt ned i bakkerne og kan kombineres efter eget ønske.

Floe lysestagen findes i et utal af forskellige farver, og er derfor også med til at bringe lidt liv ind i indretningen. Lysestagerne er runde, men en lille hank bryder faconen på en yderst elegant måde.

De moderne Nocto stager og den minimalistiske Flag stage er begge nyfortolkninger af den klassiske kammerstage og fås begge her på siden. Deres elegante og moderne ydre går dem nærmest uundværlige.

Så er der Uno lysestagen med en naturlig bund af kork og True Feeling lysestagerne med det dejlige romantiske lys. De er begge flotte enkelvis, men de står også super flot i par.

Endelig er der den skulpturelle Light Tower, der med sit geniale design kan åbnes og lukkes efter behov. Lysetagen kan altså skifte udtryk efter hvordan du syntes den skal se ud.

Hos DUBUY.DK finder du alle de flotteste af Normann Copenhagen til en fantastik pris.