SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr89
    kr224
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Normann Copenhagen krenit skåle

Vi har her på siden naturligvis de legendariske Norman Copenhagen Krenit skåle. Krenit skålene, der i sin tid blev designet af Herbert Krenchel, gik næsten i glemmebogen i 80erne, indtil Norman Copenhagen atter bragte dem til live efter næsten 50 år. Serien opnåede stor uventet populariteten blandt befolkningen da de først udkom igen. I samme forbindelse blev sortimentet udvidet med flere størrelser og en endnu bredere farvepalet. Derfor findes der også en krenit skål, som passer ind i dit køkken og indretning.

Sorter stigende

   

5 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Krenit skåle er utroligt lækkert retrodesign fra Normann Copenhagen

Krenit skålene som har et moderne retrodesign, der ikke er til at stå for, når man først har fået øje på skålene, er designet af Herbert Krenchels. Det fantastiske ved skålene er at anvendelse, funktion og udseende alt sammen går op i en højere enhed. Det betyder at skålen er æstetiske og enkle i deres udseende.

Skålene fås i forskellige størrelser en lille fin skål, en lidt støre skål, en mellem skål, en stor skål og en helt stor skål ti f.eks. salat. 
Til de store Krenit skåle, der er velegnede til at servere salat i, skabte Norman Copenhagen et elegant salatbestik, som i sit retro-inspirerede design passer perfekt sammen med andre moderne køkkenredskaber. Salatbestikket er fremstillet i melamin og findes et mange smukke farver.

Et andet produkt fra Normann Copenhagens Krenit serie er krenit kanderne i samme stil som skålene. Serien kendetegnes ved den farverige inderside, den skarpe kant og det mørke ydre. Der er dog også lavet andre variationer som bl.a. en ensfarvet udgave og en i sølv. Skålene har ingen udsmykning eller dekoration, den er nok i sig selv.

Vi garanterer hurtig levering af din ordre af Norman Copenhagen Krenit skåle.