SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr149
    kr209
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Normann Copenhagen krenit kander

Krenit serien fra Normann Copenhagen er blevet et godt eksempel på godt dansk design og er gennem årene blevet et designikon. Til serien lanceres nu kanden, der kan fås i et væld af farver, så det passer til din Krenit samling. Her på Dubuy.dk fås Krenit kanden i flere størrelser og farver. Med et enkelt og rent udtryk er Krenit serien en nutidig klassiker, der lader funktion og æstetik spille perfekt sammen. Her på Dubuy.dk er du sikret prisgaranti på de flotte Krenit kander fra Normann Copenhagen. Kanderne kan bruges året rundt, og kan bruges i alle anledninger hvis det ønskes.

Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Normann Copenhagens populære krenit serie

En kendt serie fra Normann Copenhagen er deres serie af krenit skåle. De skønne skåle med deres retrodesign har igen, efter vi næsten glemte dem tilbage i 80´erne, fundet vejen tilbage ind på det danske marked. Det lykkedes nemlig for Normann Copenhagen at vække de kendte krenit skåle til live igen. Efter relanceringen er skålene blevet populære igen. Kanderne er Designet af Herbert Krenchel med et minimalistisk udtryk. Til serien hører også et salatbestik, der kan bruges til alle lejligheder.

Normann Copenhagens Krenit kander er elegante og strømlinede

Ligesom vi kender det fra Krenit skålene er også krenit kanden kendetegnet ved den karakteristiske skarpe kant og det matte ydre som står i flot kontrast til den farverige inderside. Håndtaget er udført i silikone for et godt og behageligt greb. Kanden har ingen dekoration og udsmykning, men dens elegance og ynde opstår i et strømlinet og afbalanceret forhold mellem form og materiale – ligesom Krenit skålen. Find gode tilbud og priser på hele Krenit serien her på siden.

På DUBUY.DK leverer vi lynhurtigt dit køb fra Normann Copenhagen til en god pris. Se her på siden hvornår vi sender næsten gang.