SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr49
    kr123
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Normann Copenhagen knager

Norman Copenhagen knager viser tydeligt, at det københavnske firma kan noget med design. Her er vitterligt noget for enhver smag, og man kan finde knager, som passer til stort set alle temaer inden for boliginteriør. De dekorative, anderledes og funktionelle knager og knagerækker fra Normann Copenhagen bringer en nytænkende, nærmest legende stemning til din boligindretning.

Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Et elegant udvalg af knager fra Normann Copenhagen

De mange valg af knager er en fryd for øjet, men valget er svært, for der er mange skønne knager fra Normann Copenhagen. De mange knager med de forskellige udryk bidrager nemlig med noget helt unik og forskelligt til de rum de placeres i. De kan både bruges i børneværelse, i entreen og hvilket som helst andet rum med behov for knager. Valget er dit.

Når det gælder Norman Copenhagen er knager nemlig ikke bare et kedeligt praktisk element. Der er lagt mange tanker bag dem, så du undgår et sterilt og ensartet hjem. 
Den specielle Play Norman Copenhagen knagerække har fem små farvede pinde at hænge tøjet op på. Dens legende design er inspireret af bordfodboldspillere. Hang On er en skøn forvirring af bøjler, der udgør selve knagen. Dens nytænkende design kan give et hvert hjem et skønt pust af kreativitet og anvendelighed.

Så er der den smukke dråbeformede Drop It, dekorative pindeinspirerede Sticks og flotte håndlavede Kula knager, der alle er sæt med to knager, og som er lavet af forskellige materialer. Fælles for dem alle er dog, hvordan der hverken er gået på kompromis med design eller produktion. De er alle sammen i utrolig god kvalitet.

Endelig er der den enekele Curve-knage, der er en J-formet enkelt-knage. Den elegante bue er perfekt til at hænge både diverse tasker og jakker på. Derudover er der mulighed for variation, da den kan fås i flere forskellige farver, du evt. kan blande som du vil.

Hold øje med, hvornår vi har udsalg på Norman Copenhagen knager.

Her på DUBUY.DK har vi et bredt udvalg af diverse mærker inden for boliginteriør.