'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr49
    kr109
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Normann Copenhagen

Når man siger, at Normann Copenhagen er noget helt særligt, så er der virkelig noget om snakken. Det danske designmærke har vundet stor ros og anderkendelse for sine flotte kreationer, og uanset om der er tale om de flotte Normann Copenhagen opvaskebaljerde klassiske krenit skålede stilsikre lamper og vaser eller det karakteristiske kost og fejebak sæt og de flotte Cognac glas, så er Normann Copenhagen noget helt særligt. De originale og nytænkende varer har nemlig indkasseret mere end 50 designpriser. 

Normann Copenhagen
 
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Grundlæggerne bag Normann Copenhagen

Firmaets store succes er ikke kommet af sig selv, bag hele virksomhedens grundprincipper og opbygning står grundlæggere Jan Andersen og Poul Madsen. De har siden 1999 forkælet danskere med deres produkter med det ekstraordinære og fine design. Det er ikke kun i Danmark, at Normann Copenhagen har slået igennem. Deres produkter sælges nemlig i mere end 80 andre lande. Kvalitetsmæssigt ligger de på et meget højt niveau, og det står hurtigt klart, at der ikke er indgået kompromis hverken på tegnebordet eller under produktionen. Det ses tydligt på det endelige resultat af deres produkter.

Gå på opdagelse i Normann Copenhagens univers af møbler, belysning og boligtilbehør

Normann Copenhagens produkter spænder over en utrolig bred sortimentsgruppe, så det er garanteret, at der er noget til dig, som elsker det klassiske enkle look med det smukke innovative twist. Se bare de kønne stilrenene Heima lysestager.

Mormor serien er et smukt og humoristisk input til dit almindelige porcelænsservice. Her formåer Normann Copenhagen nemlig at bringe mormor stemningen i dit køkken frem på en yderst charmerende og uformel måde.

En anden idyllisk og kendt serie fra Normann Copenhagen er deres serie af krenit skåle. De smukke skåle med deres eftertragtede retrodesign har fundet tilbage ind i danskernes hjerter, efter de næsten blev glemt tilbage i 80´erne. Heldigvis lykkes det for Normann Copenhagen atter at vække de famøse skåle til live. Efter skålen igen er blevet lanceret, har Normann Copenhagen taget endnu et betydningsfuldt skridt imod et endnu større internationalt marked.

Med de andre store sortimentsgrupper som behagelige puder i mange forskellige smukke enkle mønstre, nytænkende og charmerende borde i forskelligt design, alternative vaser til årstidens smukkeste blomster og enkle forfinede lamper, som ikke kun lyser rummet op, men også giver indretningen et elegant og lyst look, kan du give din indretning det innovativt pust du ønsker.

Når det gælder Normann Copenhagen, er der ingen undskyldning for ikke at opbevare dekorativt. I kategorien opbevaring findes nemlig de smukkeste organisere samt den mest fortryllende brilliant box, der også kan bruges som en del af indretningen. Opbevaringsprodukterne findes i et utal af farver og størrelse, så de kan sætte lige præcis det præg på dit hjem, som du vil.

Hos Normann Copenhagen finder du alt hvad du behøver for at give dit hjem en nytænkende atmosfære. Normann Copenhagen er et af vores største varemærker, derfor garantere vi et bredt udvalg af fornyet klassisk design.

Hvis vi ikke har udsalg på Normann Copenhagen, så giver vi i det mindste altid prisgaranti på alle vores produkter her på siden .