UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Nextime

Går du og mangler et ur som enten skal placeres i soveværelset, stuen, børneværelset eller bare rundt om håndleddet? For så er Nextime urene herunder et godt sted at starte. De er altid med på den nyeste trend, og vi ser gang på gang at deres aller nyeste kollektioner bliver et kæmpe hit. Nextime vægure er kendt for at kombinere høj kvalitet og et godt design. Nextime er et hollandsk firma grundlagt i 1970 og er repræsenteret i mere end 50 lande over hele verden. Det er en førende producent af designerure til hjemmet. Nextime er med sine gode designere og de veldesignede vægure blevet et respekteret firma med mange populære produkter. Nextime står også bag de meget velkendte klassiske banegårdsure, som man finder på togstationer landet over. Nextime forhandler med en masse ure og blandt dem kan du finde de moderne selvklæbende ure, børneure og de fine vækkeure. Herunder kan du finde lige netop det ur du vil have hjem til dig, og for at være helt sikker på at du får det billigst her hos os på DuBuy.dk. har vi prisgaranti på alle vores ure fra Nextime. Hvis du, ligesom os, mener at uret er en vigtig del af indretningen, så har du i hvert fald de bedste muligheder her hos os. Rul bare ned for at finde din favorit blandt de luksuøse ure fra Nextime!

Nextime
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 62

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 62

Find dit yndlings ur fra det fænomenale brand Nextime!

Se vores spændende udvalg af flotte ure, der kan få selv det mest stilfulde hjem til at fremstå endnu mere stilfuldt. I kategorien Runde vægure findes mange fine vægure, som kan pynte op i ethvert hjem. Disse ure passer perfekt til den moderne indretning og giver med deres bløde former en kontrast til de ellers så firkantede hjem. De er smukke og iøjefaldende og findes i mange forskellige designs – både de klassiske og enkle og de mere farverige. Et perfekt ur til dig der ønsker et moderne smukt møbel til jeres væg, er helt bestemt de runde vægure.

Urerne fra Nextime kan pifte enhver boligindretning op

De små vægure er perfekte til de små rum, som for eksempel entre, kontor eller børneværelse. De fås både som enkle og stilfulde, men ellers kan man også vælge de mere sjove og skæve ure. Der er mulighed for at kaste nyt lys og fokus på den hvide væg og give et helt nyt udtryk i jeres indretning som I har derhjemme. I ur-branchen er vægure med tal svære at komme udenom. Hos Nextime giver de vægurene med både romertal, normale tal og slet ingen tal et smukt og anderledes look. Og det nemlig den egenskab vi holder af her hos DuBuy.dk. Hvis du synes det samme så er du mere end velkommen til at tjekke udvalgene ud lige herover.

Find et ur fra Nextime som skal holde styr på dagens planlagte events for dig

Ud over Nexttimes udvalg af elegante og uimodståelige ure, har de alle den egenskab at kunne holde dagens slaggang. Er du nogle gange glemsom og doven i løbet af dagligdagen? For så har vi løsningen. Du kan med et Nextime ur ingen undskyldning for at komme for sent til de planlagte ting gennem dagens løb. Derudover kan du med Nextime uret få plads til en 10-minutter morfar i løbet af den lange dag. Ikke nok med det, kan du altid holde styr på hvornår mødet starter og hvornår du skal tage hjemmefra når du skal på arbejde. Nemt, hurtigt og billigst kan du få investeret i et stilfuldt og enestående ur herpå DuBuy.dk.

Find et kæmpe udvalg af ure fra Nextime

Udvalget er som nævnt stort og inde under kategorien selvklæbende ure kan du finde de pæneste ure nogensinde. De er helt bestemt et must-have i den moderne bolig. Her er det specielle at man selv får lov til at skulle sætte tallene op og placere dem præcist som det ønskes. De er altid en fornøjelse at tjekke tiden ud fra disse selvklæbende ure. Der er en masse variation i forhold til hvordan uret kan se ud. Du kan både finde farverige tal, sorte tal men også uden tal. Det er op til dig, hvilket selvklæbende ur, der vil passe bedst ind i din boligindretning. Som en indretningsarkitekt i hjemmet, kan du med sikkerhed finde dit ur til din drømmebolig herpå siden.

Gå på jagt efter uret som fanger dit øje fra Nextime

En anden slag ure du ikke må være foruden at tjekke ud, er de superfine store vægure. De er kreative og anderledes på hver deres specielle måde, og de fortjener helt klart et kig. Ønskes der et anderledes og opsigtsvækkende ur, så har vi et enormt bredt udvalg af ure herpå DuBuy.dk. Vi vil som det sidste byde dig velkommen til et univers af skønne, klassiske, moderne og originale vægure i en høj kvalitet fra Nextime. Uanset hvad du har lyst til at få investeret i her hos DuBuy.dk kan du sikre prisgaranti på alle varer. Du må derfor aldrig holde dig tilbage i vores enorme udvalg af produkter til det moderne hjem. - God fornøjelse herfra DuBuy.dk.