EFTERÅRSUDSALG - OP TIL 80% rabat  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

KØB JULEGAVERNE NU - VI BYTTER INDTIL 15. JANUAR

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Nextime

Nextime vægure er kendt for at kombinere høj kvalitet og godt design. Nextime er et hollandsk firma grundlagt i 1970 og er repræsenteret i mere end 50 lande over hele verden. De er en førende producent af designerure til hjemmet. Nextime er med sine gode designere og de veldesignede vægure blevet et respekteret firma med mange populære produkter. Nextime står også bag de meget velkendte klassiske banegårdsure, som man finder på togstationer landet over.

Nextime
Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 108

KØB JULEGAVERNE NU - VI BYTTER INDTIL 15. JANUAR

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 108

KØB JULEGAVERNE NU - VI BYTTER INDTIL 15. JANUAR

Se vores spændende udvalg af flotte ure, der kan få selv det mest stilfulde hjem til at fremstå endnu mere stilfuldt.

I kategorien Runde vægure findes mange fine vægure, som kan pynte op i ethvert hjem. Disse ure passer perfekt til den moderne indretning og giver med deres bløde former en kontrast til de ellers så firkantede hjem. De er smukke og iøjefaldende og findes i mange forskellige designs – både de klassiske og enkle og de mere farverige. Et perfekt ur til dig der ønsker et moderne smukt møbel til jeres væg.

De små vægure er perfekte til de små rum, som for eksempel entre,  kontor eller børneværelse. De fås både som enkle og stilfulde eller man kan vælge de mere sjove og skæve. Der er mulighed for at kaste nyt lys og fokus på den hvide væg og give et helt nyt udtryk i jeres indretning.

I ur-branchen er vægure med tal svære at komme udenom. Hos Nextime giver de vægurene med tal et smukt og anderledes look.

Kæmpe udvalg af ure fra Nextime

Udvalget er som nævnt stort og inde under kategorien Vægure med tal er et af de bedst sælgende Selvklæbende vægur i sort, hvor man selv skal sætte tallene op og placere dem præcist som der ønskes. Tallene måler ca. 4 cm og er produceret i skumgummi, så de er lette og bliver hængende hvor de bliver sat op. Et moderne klassisk vægur med en diameter på 40 cm (viserne alene) afhængig af hvor man vælger at placere tallene, så kan urets totale diameter bliver helt op til ca. 50-60 cm.

En anden mulighed kan være Company vægur (hvid/tal) et utroligt populært og stilfuldt vægur, som pynter op uanset hvor det hænger. Det har silent movement, hvilket betyder at den er næsten helt lydløs. Uret er lavet af aluminium og måler Ø35 og har en dybde på 4 cm. Denne style fås i flere farver både hvid  og sort.

Ønskes der et anderledes og opsigtsvækkende ur, så er vinyl tap vægur et oplagt valg. Uret er designet i glas og er designet til at ligne en vinylplade. Uret måler 43 cm. i diameter.

Velkommen til et univers af skønne , klassiske, moderne og originale vægure i en høj kvalitet fra Nextime.