OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr299
    kr795
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Naga månedstavler

Det er altid skønt at have styr på sin kalender og have overblikket over hvad der sker hvornår.
Med en månedstavle fra Naga, så kan hele familien bevare overblikket og se hvornår børnene har fri og hvad dage og tidspunkter deres fritidsaktiviteter foregår – og omvendt også se hvad mor eller far har af planer de forskellige dage i denne måned. Genial løsning for hele familien. 

Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Hold styr på planerne med Naga månedstavle

Magnestisk månedsplan (glas) fra Naga er lavet i glas. Den er utrolig smart og designet med de flotteste farver. Man kan ved hjælp af markers selv skrive sine planer om for denne måned og viske ud og ændre hvis der måtte forekomme ændringer i planerne. Tavlen måler 80x60 cm. og leveres med 2 markers og 2 ekstra stærke magneter. Tavlen er magnetisk og utrolig let at montere og det er vigtigt at der altid anvendes super stærke magneter til den.

Ønskes en mere enkel og klassisk månedstavle, så er månedstavle (kridt) et godt alternativ. Denne tavle er klassisk sort og ideen med denne er, at man på denne skriver med kridt og hvis der så sker ændringer i planen, så viskes det bare ud og ændres. Denne månedsplan klistres op på væggen og her er det vigtigt, at det er en ren og glat overflade som benyttes. Tavlen er lavet i PVC og måler 100x70 cm. 

Disse månedstavler er utrolig flotte, dekorative og geniale at hænge fremme på kontoret eller i køkkenet, hvor alle familiemedlemmer kan se dem. Nu er det slut med glemte aftaler – hele familien kan nu med disse månedstavler hele tiden være up-to-date med alle planer for alle familiemedlemmer og dermed bevare overblikket.