Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Naga

Samler du en større udgave af en notesblok, hvor du kan skrive enten ugeplanen op, kommende begivenheder eller måske bare til sjov og ballade? For så bør du i den grad tjekke Nagas udvalg af magnettavler ud. Hvis du derimod mangler et overblik over verden, og du ønsker at bringe geografi undervisningen hjem til dig, så er verdenskortene samt Danmarkskortene en god kategori at nå forbi. Nagas produkter er på mange måder forskellige i form af deres udseende, former og farvekombinationsmuligheder. Men dog har de det tilfældes at kvaliteten er helt i top. Når det gælder tavler og kort, så er Naga den perfekte samarbejdspartner for enhver boligarkitekt. Med en række prisrigtige tavler, med et flot ydre, lang levetid og ikke mindst en høj anvendelighed, er Naga magnettavler et rigtig godt valg, både til privaten og til kontoret. Foruden de flotte tavler, så finder man i Naga kataloget også smarte og kraftige magneter, samt praktiske knagerækker. Sidst men ikke mindst skal Nagas fantastiske Danmarkskort og verdenskort bestemt nævnes. Foruden, at være flotte og præcise, så gør den laminerede overflade, at man uden bekymringer kan både skrive og viske ud på de Nagas kort. En praktisk og smart detalje, som gør Naga Danmarkskort og Naga verdenskort til noget helt særligt er, at de fås i forskellige varianter og alle sammen med prisgaranti herpå DuBuy.dk! 

Naga
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 144

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 144

Få forskellige tavler fra det berømte designerbrand Naga

Hvis du leder efter tavler, har Naga et kæmpe udvalg. Du kan få både finde kreative og simple magnet tavler og månedstavler. Nagas tavler fås i både basic sort og hvid, men også i farver, hvis man ønsker et lidt mere unikt look. Naga har også et stort udvalg af forskellige magneter, så du kan pynte din magnet tavle, hvis du mener, den er for kedelig. Magneterne kan fås i forskellige farver, former og størrelser. Ønsker man en mere basic firkantet grå magnet til sin tavle, kan det fås. Ønsker man derimod et mere farverigt rundt look til sine magneter, har Naga også det.

Man kan aldrig få nok af Nagas gigantiske udvalg af bl.a. markepenne

Naga har også et kæmpe udvalg af markerpenne, til din tavle. De fås i mange forskellige farver. Blandt andet sort, hvid, pink, grøn, blå og mere. Ønsker du et sted at opbevare dine markerpenne, kan Naga også tilbyde en pen holder, som du kan sætte fast på din tavle. Disse markerpenne kan bruges til overstregning af en dansktekst i folkeskolen eller på gymnasiet af de unge mennesker, men til konteret er de bestemt også et must-have at få anskaffet. Naga er et mærke som gang på gang overrasker med deres aller nyeste kollektionerne. Det er særligt kendt for at være en smuk tilføjelse til hverdagen, og det er hvad end der er tale om verdenskort eller de effektive markerpenne.

Kortudvalget fra Naga, som helt sikkert skal placeres ind i din boligindretning

Udover at have tavler, har Naga også et stort udvalg af kort. Leder du efter et Danmarks kort eller et verdenskort til stuen eller soveværelset, har Naga det perfekte udvalg. Ønsker du et Danmarks kort som er indrammet til stuen, eller et mere simpelt lamineret kort til værelset, er dette også muligt. Med Nagas store udvalg af verdenskort, kan du få det både med lande og hav navne, eller basic sort og hvidt. Ønsker du noget pynt til børneværelset, kan deres børneverdenskort bruges. Det fås med farver, og billeder til hvert land, så dit barn kan have det sjovt med at kigge på det. Ligesom ved Danmarks kortet, kan dit verdenskort også fås lamineret, eller indrammet. Ønsker du derimod et mere pyntet look, kan Naga tilbyde deres verdenskort af glas.

Naga kan pifte selv det kedeligste rum op og give det luksuøse præg af et godt design

Naga er et designerbrand som gennem tiden har udviklet sig enormt meget. Gang på gang overraskes vi med deres nyeste kollektioner af verdenskort, Danmarkskort, magnettavler og magneter med meget mere. På DuBuy.dk går vi meget op i at alle skal have en fair chance for at være med på nutidens trend, og derfor har sammensat de vildeste og mest yndige produkter lige herover. Vi har alle de kedelige hvide vægge rundt omkring i den moderne bolig, og der kan vel altid være plads til en magnettavle eller et verdenskort. Det er lige netop grunden til at få investeret i sådan en sag herfra DuBuy.dk.

Grunden til at vælge Naga er på grund af deres dekorative og kreative løsninger!

Den helt oplagte begrundelse for at du skal vælge Naga som pynteredskab er, fordi deres produkter kan bevarer det moderne præg af det unikke. Naga er altid med på årets trend og kan være brugbare til planlægning af ugens planer med magnettavlen, læring i form af verdenskortene eller markeringsmiddel ved hjælp af de effektive markerpenne. Som en reminder har vi prisgaranti på alle vores produkter herpå DuBuy.dk, så derfor vil vi råde dig til aldrig at gå på kompromis antallet af varer. Du kan nemlig ved køb over 600kr. få gratis fragt, og prisgarantien gør at du altid vil kunne finde det billigst her hos os!