OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Spejle

Spejle er noget vi bruger hver dag. Vi lægger måske ikke umiddelbart mærke til dem, men de er der, og de spiller en større rolle i vores hverdag, end vi tror. Derfor er det rigtig vigtigt, at man finder det helt rigtige spejl, når man indretter et rum. De er nemlig med til at gøre hjemmet rummeligt, og så tilføjer de også et simpelt, men dekorativt element til boligen. Kendetegnet for Muubs spejle er elegante og minimalistiske designs. Dette gør, at de kan passe ind i enhver indretning, uden at være forstyrrende, eller fjerne fokus fra resten af rummet.

Sorter stigende

   

10 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

10 vare(r)

Spejle i simple designs fra Muubs

Hvis du leder efter et enkelt spejl, til at passe ind i dit hjem, så er Muubs et sikkert valg. Med deres simple spejle er der noget for alle, og de kan tilpasses enhver stil. En idé kunne være MUUBS VÆGSPEJL RUNDT COPENHAGEN S (L1,5XØ80 CM). Dette simple spejl ville være perfekt til eksempelvis entréen, hvor den ville skabe et hyggeligt og diskret blikfang. Spejlet er rundt, med en ramme i børstet messing, hvilket giver det et pænt og lidt vintageagtigt look. Hæng den f.eks. over en lille kommode eller hylde, og så har du også et sted, hvor du lige kan tjekke om håret sidder som det skal, inden man skal ud ad døren. Spejlet fås også i en større størrelse og med en sort ramme.

En anden idé kunne være MUUBS VÆGSPEJL COPENHAGEN (B49,5XH166XL1,5 CM). Dette enkle spejl er lidt over halvanden meter i længden, og fungerer altså perfekt som vægspejl i soveværelset eller til teenageren. Spejlet har en sort jernramme, der giver spejlet en ekstra fed detalje. Det er også muligt at hænge spejlet vandret, evt. til over vasken på badeværelset.

Vil man alligevel gerne have et spejl der skiller sig lidt ud, så er MUUBS SPEJL AINO S (B60XH90XL3 CM) det perfekte valg. Dette er et klassisk, firkantet spejl, der er blevet tilføjet en bred ramme i genbrugsteaktræ. Træet giver spejlet et unikt og rustikt look, og da det er helt naturligt, kan farve og udseende variere fra produkt til produkt. Spejlet kan hænges overalt i hjemmet, hvad end det er på værelset, på gæstebadeværelset eller i gangen.