OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Stole

Når man køber stole til sit hjem, er der flere faktorer der spiller en stor rolle. For det første skal de passe til hjemmets stil, da det er noget man bruger hver evig eneste dag, og har i næsten alle rum. For det andet er det vigtigt, når nu vi bruger dem så tit, at de er stærke, og behagelige at sidde i. For en pæn stol er ikke ret meget værd, hvis man får ondt i ryggen, hver gang man bruger den. Hos Muubs finder du stole, hvor alle disse krav er opfyldt, og med deres simple og minimalistiske designs, er der med garanti noget for dig.

Sorter stigende

   

5 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Lækre stole i enkle designs fra Muubs

Muubs stole er ingen undtagelse, når det kommer til deres filosofi om raffinerede og tidløse design. Et eksempel på dette, er MUUBS SPISEBORDSSTOL OPAL OAK PP (B59XH82XL62 CM). Denne smukke stol ville uden tvivl være en klassiker i ethvert hjem. Sædet består af en sort skal, mens benene er i egetræ. Et simpelt krydsmønster under sædet, giver den ellers simple stol en fed detalje. Stolen ville være perfekt til spisebordet, og på trods af sit enkle udseende, udstråler den kvalitet og dygtigt håndværk. Den fås i flere forskellige farver.

En anden stol som med garanti ville skille sig ud, er MUUBS STOL DAKOTA (B67,5XH74,5XL96,5 CM). Denne utrolig fede stol er fremstillet i naturligt teaktræ. Ved fx at placere den i et hjørne af stuen, skaber man et naturligt og organisk element, som uden tvivl ville være kilden til mange komplimenter. Lad dig ikke narre af stolens rustikke og hårde udtryk, for den er perfekt til at slænge sig i, eksempelvis med et blad eller en god bog. Hvis man har lyst, kan man parre den med en matchende fodskammel, nemlig MUUBS FODSKAMMEL DAKOTA (B65XH42XL75 CM).


Simple taburetter til ethvert hjem fra Muubs

Det er ikke kun stole du finder i denne kategori, men også en række taburetter, der komplimenterer enhver indretning. Én af disse taburetter, er MUUBS TABURET BENJI (H45XØ35 CM). Denne taburet har et enkelt og naturligt look, hvilket blandt andet skyldes det teaktræ, som den er lavet af. Selvom taburetten er meget simpel, er der alligevel blevet tilføjet en fed detalje, i form af måden de tre ben er samlet på. Taburetten ville passe ind i ethvert hjem i rummet, eksempelvis børneværelset, eller entréen, så man har et sted at sidde, når man tager sko på. Den fås også i sort.

En anden simpel skammel, er MUUBS TABURET MOVE 47 (H47XØ35 CM). Skamlen består af et sæde i massivt egetræ, samt ben i sort jern. Valget af materialer giver skamlen det rustikke og hårde udtryk, der kendetegner Muubs produkter. Alligevel har deres gode håndværk formået at gøre det på en elegant måde. Skamlen fås i flere forskellige varianter, og findes også i en højere version, som kan bruges som barstol.