OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Accessories

Boligindretning er meget mere end bare at fylde et rum med møbler. Det er nips og de små ting der virkelig skaber en stemning, og lægger grundlaget for, hvilken type person der bor i et hjem. Hos Muubs finder du en lang række af små ting, som meget vel kunne være med til at sætte prikken over i’et i et rum. Deres produkter er lavet i flotte nordiske designs, med fokus på at bringe noget råt og naturligt ind i boligindretningen. Deres store sortiment byder på varer i naturlige såvel som rå materialer, hvilket giver rummet en anderledes og organisk atmosfære. 

Sorter stigende

   

1 til 24 af 27

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 27

Små nips i naturlige råvarer fra Muubs

Som sagt lægger Muubs meget vægt på, at deres varer har et råt og naturligt look. Dette resulterer i raffinerede designs, der kan bringe naturen indenfor. Grundet de naturlige materialer er to produkter aldrig helt ens, men dette gør bare deres udvalg endnu mere interessant. Tag fx MUUBS STIGE BAMBOO (B39XH190 CM). Disse stiger er rigtig populære for tiden, men Muubs version er alligevel et lidt anderledes take på det klassiske design. Stigen er udelukkende fremstillet i bambustræ, hvilket også betyder, at der kan være forskelligheder i bl.a. farven fra produkt til produkt. Den passer ind i næsten hele huset. På badeværelset kan den bruges til at hænge håndklæder på, og i soveværelset til tøj eller halstørklæder. Stigen måler 190 cm i højden, og fås også i sort.

Et andet super fint produkt, som uden tvivl ville give rummet et helt andet look, er MUUBS STUMTJENER GHOST (B32XH200 CM). Da denne stumtjener er fremstillet i naturligt teaktræ, er der også meget variation i udseendet. Stumtjeneren er en smuk dekoration i sig selv, men er samtidig meget funktionel. I entreen kan den bruges til jakker, og i soveværelset til at hænge tøj frem til næste dag. Den skaber et roligt og naturligt element til rummet, som man ikke kan undgå at lægge mærke til.

Pift dine hylder op med accessories fra Muubs

Hos Muubs finder du ikke kun praktiske møbler, men også smukke og anderledes dekorationer. Ét af disse er MUUBS BALL ONUA L (Ø30 CM). Denne enkle men samtidige super smukke dekorationskugle, er håndlavet i naturlig teakrod. Også her er udseendet varierende, hvilket gør den lige lidt mere speciel. Kuglen ville være sød at have stående på en lille hylde, eller som dekoration på spisebordet eller i vindueskarmen. Den fås også i en mindre størrelse og en anden farve.

Man kunne evt. matche kuglen med MUUBS SKULPTUR RAY S/3 (H15 CM). Dette sæt af små skulpturer er fremstillet i naturlig lavasten, hvilket giver hver sæt et unikt og varierende udtryk. Man kan stille dem hver for sig eller sammen, og som sagt kan man også parre dem med andre skulpturer. Sættet er den perfekte måde at give rummet et råt element, og kunne også evt. fungerer som en sød værtindegave.