UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr159
    kr4995
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Muubs

Muubs er drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden og den nordiske natur, hvor de tror på at bevare originalitet og skabe tidløse indretningsobjekter med høj funktionalitet. Produkter der skaber kontraster, hylder det uperfekte, leger med vores fantasi, aldre yndefuldt og tilfører hjemmet den manglende sjæl og råhed. Muubs kalder det ‘beauty in imperfection‘. Det ligger i Muubs DNA hele tiden at skubbe til grænserne for innovation og skabe kant i interiør- og møbelbranchen. De vender principperne for masseproduktion på hovedet, og har formået at skabe et helt nyt univers inden for designverdenen. Her på siden har vi sammensat et udvalg, der består af et utal af lækre produkter, direkte fra Muubs’ geniale og overvældende sortiment. Med alt fra kander til lamper er der noget til enhver lejlighed, og til ethvert hjem.

 
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Muubs - ’Beauty in imperfection’

Hvis der er noget Muubs er gode til, så er det at fremtrylle designs, der skaber kontraster, leger med vores fantasi, aldre yndefuldt og tilføre den manglende sjæl og råhed til vores hjem. De kalder det ’beauty in imperfection’.
Der er tænkt over hver et eneste produkt, hvad end det er stole eller dekorationer. Deres serier og kollektioner byder på autentiske og unikke designs, der både er funktionelle og smukke at se på. De dækker hele hjemmets indretning med objekter til udendørsbrug, badeværelset, køkkenet, lamper m.m.

Muubs - god kvalitet og naturlige materialer

Det er Bent og Dorthe Povlsen som er ejere og grundlæggere af Muubs. De går utroligt meget op i at bevare naturen og udnytte dens skønhed og kvalitet, og det er lige præcis derfor, at deres produkter er så populære. Med base i Herning, i Midtjylland, fremtryller de ved hjælp af dygtige håndværkere verden over et kæmpe udvalg af lækre produkt, der er inspireret af den nordiske stil og natur. Produkterne udstråler originalitet og nytænkning, samtidig med at de stemmer overens med den velkendte, hjemlige stil. Deres unikke og sjove tag på enkle produkter, har gjort dem kendte og elskede verden over, og de fortsætter med at overraske og chokere med deres raffinerede, tidløse og autentiske design.

Muubs’ sortiment byder på alt hvad man kunne forestille sig inden for boliginteriør. Med alt fra møbler til accessories har du mulighed for at fuldende din bolig med et hvilket som helst produkt, og med Muubs’ enkle og neutrale design, er der sikker noget for dig. Når du køber produkter fra Muubs, er du altid garanteret den bedst mulige kvalitet og et godt håndværk, inspireret og sponsoreret af naturen selv. Derfor kan det også ske, at produkterne kan variere i udseende, farve og form, men dette er blot med til at gøre dem endnu mere unikke og specielle.

Naturlige og spændende design fra Muubs

Blandt Muubs’ mange varer kan du finde stort set alt hvad du leder efter. Blandt andet er de meget kendte for deres køkkenartikler. Som sagt bruger Muubs meget naturlige produkter, og det ses også her. Hvert et produkt er unik på sin helt eget måde, og du får her mulighed for at inddrage et eller flere elementer til dit køkken, der kan give det et naturligt og råt look. Dette kan du blandt opnå ved hjælp af MUUBS FAD HAZEL (H5XØ32 CM).

Det er ikke blot fadets udseende der er spændende og unik, men også hele produktionsprocessen. Fadet er nemlig fremstillet i terrakotta og lavet i hånden. Herefter er det blevet brændt over bålet, hvilket har været med til at give fadet den helt rigtige farve. Fadet fungerer som et dekorativt element i sig selv, og kan stiles overalt i hjemmet, hvad end det er i entréen, på spisebordet med noget frugt, eller som serveringsfad til aftensmaden. Vi anbefaler, at man smøre fadet ind i madolie og varmer det i ovnen i 30 minutter inden man tager det i brug. Ved rengøring kan man bruge varmt vand og opvaskemiddel, da det frarådes at komme den i opvaskemaskinen. Fadet er ovnfast, men tåler dog kun gasovne, IKKE el. Det måler 5 cm i højden, og 32 cm i diameter.

Et andet super lækkert produkt er MUUBS MAGASINHOLDER BRONX (B40XH40XL25 CM). Denne super lækre magasinholder består af et stel i jern, og to ”lommer” i ruskind. På denne måde blander man noget råt med noget blødt og varmt, og sammen skaber de en fed kontrast og et lækkert design. Du kan bruge holderen til alt fra magasiner og blade til aviser, og den ville være rigtig fin at have stående i stuen, på kontoret eller i soveværelset. Der er små gummidutter under fødderne, der sikre at den ikke ridser gulvet. Der er synlige syninger i ruskindet, som tilføjer en ekstra sød detalje og fuldender looket. Den måler 40 x 40 x 25 cm, og ved køb af denne får du fri fragt.

Simple produkter til hele hjemmet fra Muubs

Som sagt er Muubs kendte for deres flotte designs der er gennemtænkt ned til mindste detalje. Og da deres produkter ofte er utrolig enkle, er der ingen tilfældige eller overflødelige detaljer. Et godt eksempel på dette er MUUBS KURV GIANT (H93XØ67 CM). Denne kurv har fået navnet ”Giant” og det giver mening, da den måler næsten en meter i højden - 93 cm - og 67 cm i diameter. Du kan bruge kurven til mange forskellige ting, hvad end det er at opbevare tæpper og puder eller plante et lille træ eller en anden plante. Den tåler også at stå udenfor, så den kunne evt. fungere som en sød dekoration i haven eller foran hoveddøren.

Den er udelukkende fremstillet i gummiet fra et upcycled bildæk, hvilket gør hver enkel kurv helt unik i design og struktur. Den har to ud skårede håndtag, der gør det nemmere at bære rundt på den. Som sagt er der tænkt på hver eneste detalje, lige fra lukningen ned langs siden til den synlige syning i bunden.