OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr69
    kr48900
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Muubs

Muubs er drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden og den nordiske natur, hvor de tror på at bevare originalitet og skabe tidløse indretningsobjekter med høj funktionalitet. Produkter der skaber kontraster, hylder det uperfekte, leger med vores fantasi, aldre yndefuldt og tilfører hjemmet den manglende sjæl og råhed. Muubs kalder det ‘beauty in imperfection‘. Det ligger i Muubs DNA hele tiden at skubbe til grænserne for innovation og skabe kant i interiør- og møbelbranchen. De vender principperne for masseproduktion på hovedet.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 322

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 322

Muubs - sammen skaber vi unikke rum

Dorthe og Bent Povlsen er grundlægger og ejer af Muubs, Guidet og drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden og den nordiske natur, tror de på at bevare originalitet og skabe tidsløse indretningsobjekter med høj funktionalitet. De skaber objekter til hjemmet, der omfavner håndværket og oser af autencitet. Hvert produkt har sjæl, og hver sin historie. Fra skærebrætter med naturlige årer og håndlavede borde med charmerende, levende former og ufuldkommenheder til rustikke køkkenartikler i træ med naturlige knaster og uperfektheder. 

Muubs - ’Beauty in imperfection’

Hvis der er noget Muubs er gode til, så er det at fremtrylle designs, der skaber kontraster, leger med vores fantasi, aldre yndefuldt og tilføre den manglende sjæl og råhed til vores hjem. De kalder det ’beauty in imperfection’.
Der er tænkt over hver et eneste produkt, hvad end det er stole, dekorationer eller køkkenartikler. Deres serier og kollektioner byder på autentiske og unikke designs, der både er funktionelle og smukke at se på. De dækker hele hjemmets indretning med objekter til udendørsbrug, badeværelset, køkkenet, lamper m.m.