Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Meraki

Meraki er et unikt valg af velvære og livstilsprodukter. Serien er skabt med nøje øje for det æstetiske udtryk samt dit velvære som hovedsag. Hudplejeserien er udviklet med de bedste ingredienser fra naturens skatkamre og indeholder derfor hverken parabener eller farvestoffer. Derudover indeholder alle Merakis produkter en masse fugtgivende og gavnlige ingredienser såsom sheabutter og solsikkeolie. Uanset om du har fedtet eller olieret hud, eller blot ønsker dig en ny ansigtscreme, vil du med garanti finde et luksuriøst produkt fra Meraki. Eksempelvis denne dagcreme eller denne scrub lavet på valnødder og med en blid eksfolierende virkning. De velduftende produkter henter udelukkende dufte fra naturen selv, i form af æteriske olier samt naturlig parfume. Så selvom du ofte bliver mindet om at dufte ikke er godt for dig og dine omgivelserne, kan du roligt placere dette elegante lys med duft af sandalwood og jasmin i din entré.

Meraki
 
Kategorier
Sorter stigende

   

1 til 24 af 101

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 101

Meraki er Ikke blot en hudplejeserie

Hos Meraki elsker og respekterer de naturen, og det afspejler sig i alle deres produkter, lige fra de naturlige dufte og ingredienser, til deres genanvendelige indpakninger og emballager. Deres minimalistiske look, bløde og varme farver, samt skandinaviske stil, giver deres produkter en hjemlig udstråling, og gør det også muligt, at bruge dem som et dekorativt element til indretningen. 

Selvom Meraki gør en dyd i at producere lækker kropspleje, har de ikke ladet eventyret forblive ved det. Det velduftende univers fortsætter i køkkenet, hvor serien blandt andet byder på opvaskemiddel med duften sand dunes, og dertilhørende opvaskebørste, fremstillet i bambus. Den skandinavisk inspirerede designstil, gør det muligt for dig, at beholde de stilrene linjer, samtidig med at have både håndsæbe og karklude lige ved hånden. Bedst som man skulle tro at Meraki har nået det absolutte højdepunkt, byder det minimalistiske brand både på en stilfuld make-up pung, et væld af toilettakser, et smukt udvalg af spejle i forskellige størrelser og rammer samt en helt serie til de yngste.

Meraki mini, der er specielt udvalgt til familiens yngste, er ingen undtagelse når det gælder kvalitet og rene produkter. Alle produkterne fra denne serie, kan med sin milde formular og økologiske ingredienser, prale af at være deklareret med både svanemærket, astma-allergimærket, og ecocert-mærket. 

Meraki kan uden tvivl stå inde for god kvalitet, også når det gælder nogle af deres andre produkter. Fx HÅNDKLÆDE (70×140 CM). Dette håndklæde, der er fremstillet i 100% bomuld, har en flot tekstur i meleret grå og hvid. På trods af det simple look stråler håndklædet af god kvalitet, og det passer bestemt også. Håndklædet fås også i en mindre størrelse, samt som vaskeklude.

Et andet lækkert produkt er MERAKI BØRSTE AHORN (20 CM). Denne fine børste er lavet i lækkert ahorntræ, der giver den et behageligt greb. De bløde hår er perfekte til fjerne snavs og død hud, og efterlader huden lækker og frisk. Denne børste måler 20 cm, men fås også i to andre størrelser.

Et rent dansk mærke

Meraki er danskproduceret og med naturlige ingredienser. Derfor indeholder hverken sæber, lys eller andre af Merakis produkter hormonforstyrrende stoffer SSL eller kemisk fremstillet parfume. Derudover er al emballage lavet af 100% genanvendelige materialer, så du sikrer en lige så ren oplevelse, både for dig og for naturen. Kort sagt får du med Merakis produkter lov til at forkæle dig selv og din familie, med bløde dufte og lækre konsistenser.

Meraki er en del af den danske virksomhed House Doctor, med hovedkontor i den midtjyske by Ikast. Virksomheden er familiedrevet af søskendetrioen bestående af Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen og blev startet i 2001 med troen om en personlig og unik stil til ethvert hjem. Så hvis du allerede nu er vild med den unikke Meraki-serie, vil et kig forbi House Doctors andre varer bestemt ikke være forgæves.