UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr118
    kr1579
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Lyngby porcelæn

Produkterne fra Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn har siden 1936 været et gennemgående element i mange danske hjem. De er kendetegnet ved enkelt design, godt håndværk og lækker kvalitet, og på trods af deres simple udseende, er de nemme at få øje på, og hurtige at genkende. Her på siden finder du produkter lige fra vaser til urtepotteskjulere, og der er noget for enhver smag. Lyngby Porcelæns produkter er perfekte som gaveidéer, da enkeltheden i deres designs gør, at de passer ind i et hvilket som helst hjem. Hvad end det er en fødselsdagsgave, studentergave eller mors-dags gave, så er der garanti for, at den vil falde i god jord hos modtageren. 

 
Kategorier
Sorter stigende

   

1 til 24 af 48

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 48

Historien om Lyngby Porcelæn

Historien om Lyngby Porcelæn starter tilbage i 1924, da firmaet Holst & Knudsen opkøbte Kjøbenhavns Porcellains Maleri. Herefter grundlagde de Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn, og begyndte selv at fremstille ting som porcelænsstel og vaser. Den første Lyngbyvase, der siden er blevet en elsket klassiker i danske hjem, blev introduceret kort efter deres lancering i 1936. Dette blev startskuddet til tre hæsblæsende årtier, hvor danskernes kærlighed for de smukke produkter voksede og voksede.

I sin storhedstid stod Lyngby Porcelæn for ikke mindre end en tredjedel af Danmarks porcelænsproduktion, og deres succes skyldtes blandt andet, at de havde adgang til den nyeste teknologi og avancerede produktionsteknikker.

Da fabrikken lukkede i 1969, var det med utallige smukke produkter og en unik designarv bag sig. Og denne arv blev genoptaget og fortsat, da man i 2012 relancerede Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn. Siden har man gjort sit yderste for at bevare og videreføre de elskede design, samtidig med at nye produkter stadig kommer til, og slutter sig til den populære Lyngby Porcelæn familie.


Smukke designs fra Lyngby Porcelæn

Selvom Lyngby Porcelæn er kendte og elskede for deres produkters simple udtryk, så er der alligevel noget smukt og elegant over enkeltheden i deres design. Et eksempel på dette er naturligvis den velkendte vase LYNGBY VASE (HVID/H25 CM). Denne vase er siden sin lancering blevet en klassiker inden for dansk design, og den formår fortsat at være en essentiel del af tusindvis af hjem. Den fås i 6 forskellige højder, så man selv kan bestemme hvilken størrelse man foretrækker. Det ville også se flot ud at stille et par stykker eller tre af dem sammen, sammen med et par simple blomster eller grene. Dette er den perfekte måde at skabe noget elegance og liv fx til ens stue. Vasen fås også i glas, sort¸ eller med blomster.

Er man ikke lige umiddelbart på udkig efter en vase, men stadig har forelsket sig i dens minimalistiske, riflede design, så er der også mange andre muligheder. Fx LYNGBY KRONELYSESTAGE (HVID/H11 CM). Denne smukke lysestage i blankglaseret, hvidt porcelæn er designet af Cecilie Toklum. Lysestagen har en simpel cylinderform med brede rifler, med en smallere cylinder på toppen der også har smallere rifler. Designet er, som alt andet Lyngby Porcelæn skaber, utrolig simpelt, men alligevel med en vis elegance over sig. Denne lysestage måler 11 cm i højden, og fås også i en version der er 7 cm.

Et andet smart produkt som afviger en smule fra Lyngby Porcelæns normale designs, men som alligevel har et velkendt element, er LYNGBY FITTING #03 (HVID/H7 CM). Denne super flotte og enkle lampe tager det klassiske Lyngby Porcelæn look til et helt andet niveau. Lampen er designet af Philip Bro Ludvigsen, og er den perfekte bordlampe til skrive- eller natbordet. Designet er på samme tid moderne og tidløst, hvilket er præcis hvad Lyngby porcelæn er så gode til. Den måler 11 cm i højden uden pære, og det er vigtigt at tilføje, at der IKKE medfølger en pære. Lampen kommer dog med en 2 meter lang, hvid ledning. Da lampen ikke har nogen skærm, er det en god idé at bruge en LED-pære, da den ikke bliver særlig varm.