VINTERUDSALG - SPAR OP TIL 80% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

KØB JULEGAVERNE NU - VI BYTTER INDTIL 15. JANUAR

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Linddna

Unikke og holdbare produkter af genbrugslæder-materiale fra LindDNA
Søstrene bag brandet LindDNA opdagede ved et tilfælde de enestående egenskaber ved det slidstærke, varmefaste og vandfaste genbrugslæder-materiale, der i dag ligger til grund for næsten alle deres designs. LindDNAs lokale danske produktion anvender lokale materialer og dette gør, at produkterne er miljøvenlige. Produktionen af knager, dækkeservietter, køkkenrulleholdere og deres andre produkter, belaster derfor miljøet minimalt. Der er prisgaranti på LindDNAs produkter, hvad enten det er opbevaring af dine krydderier eller flotte knager til dit tøj.

LINDDNA
Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 69

KØB JULEGAVERNE NU - VI BYTTER INDTIL 15. JANUAR

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 69

LindDNA skaber bæredygtige produkter til hjemmet, produceret i Danmark

Der er mange spændende produkter at finde i LindDNAs sortiment. Alle har de tilfælles, at de er af god kvalitet og designet er enestående. Forny hjemmet med flotte dækkeservietter i flere former og farver eller hvorfor ikke få styr på dine magasiner og blade med en magasinholder i et bæredygtigt materiale? Bemærk at alle LindDNAs produkter er designet og produceret så der tages hensyn til miljøet. Her på siden finder du LindDNAs produkter til bl.a. køkken, bad og stue. Gå efter gode priser og tilbud her på Dubuy.dk. LindDNA er en dansk virksomhed med Bine, Mie og Preben Lind bag. Firmaet designer en lang række boligtilbehør og livsstilsprodukter til hjemmet. De går meget op i at deres designs er lavet i bæredygtige materialer, som skader naturen mindst muligt. Det bæredygtige forma forsøger gennem innovation hele tide at skabe nye og bedre produkter som du kan få gavn af i hjemme. De mange produkter passer ind i enhver boligindretning og vil være med til at pifte det ellers kedelige rum op.

Blandt LindDNA's designs finder du alt fra fine dækservietter til seje og specielle vaser. Denne Wall Dot Knage, er en super fin og enkel knage, som stadig bærer et specielt præg. Desuden er knagen fremstillet af et træ-materiale, som både ser super godt ud, men som også holder længe. Den fine knage ville spille godt sammen med denne Curve Tabel L som også bærer et meget naturligt og minimalistisk design. Hvis du ikke søger et produkt, der består af træ, så prøv at se denne smukke Magazine holder. Ligesom de andre produkter fra LindDNA er magasinholderen også meget enkel. Det der er fordelen ved at købe enkle produkter er, at du næsten aldrig bliver træt af dem. De er meget simple og der er ingen specielle farver eller former som skiller sig ud. Hvis du ønsker at få nogle farver ind i boligindretningen, så kan du med fordel vælge et af de produkter af LindDNa's designs som består af træ. Træet vil give en rigtig god og hyggelig stemning i rummet.