'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr120
    kr599
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Linddna

Du kan finde unikke og holdbare produkter af genbrugslæder-materialer fra det populære brand LindDNA. Søstrene bag brandet LindDNA opdagede ved et tilfælde de enestående egenskaber ved det slidstærke, varmefaste og vandfaste genbrugslæder-materiale, der i dag ligger til grund for næsten alle deres designs. LindDNAs lokale danske produktion anvender lokale materialer og dette gør, at produkterne er miljøvenlige. Produktionen af knager, dækkeservietter, køkkenrulleholdere og deres andre produkter, belaster derfor miljøet minimalt. Der er prisgaranti på alle LindDNAs produkter, hvad enten det er opbevaring af dine krydderier eller flotte knager til dit tøj. I dag eksporterer de deres produkter til 40 forskellige lande, og deres filosofi og vision om at skabe bæredygtige produkter, der skåner naturen, lever fortsat videre, og de kan altid indrettes i det moderne hjem. Vær med på moden og find din yndlingsgenstand blandt LindDNA produkter. De pifter med garanti et ellers kedeligt rum. Produkterne findes derudover i forskellige varianter af former, farver og modeller. De har alle det tilfældes at de findes i en høj kvalitet til lave og billige priser, som rækker ud til enhver pengepung. 

LINDDNA
 
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

LindDNA skaber bæredygtige produkter til det moderne hjem, produceret i Danmark!

Der er mange spændende produkter at finde i LindDNAs store sortiment. Alle har det tilfælles, at de er lavet med en god kvalitet, og designet er altid enestående og uimodståelig. Forny hjemmet med flotte dækkeservietter i flere former og farver eller hvorfor ikke få styr på dine magasiner og blade med en magasinholder i et bæredygtigt materiale? Bemærk at alle LindDNAs produkter er designet og produceret så der tages hensyn til miljøet. Her på siden finder du LindDNAs produkter til bl.a. køkkenet, badet og stuen. Gå efter gode priser og tilbud her på DuBuy.dk. LindDNA er en dansk virksomhed med Bine, Mie og Preben Lind som fortropper. De er super dygtige og kender til klimaproblemerne. Deres produkter er fænomenale og indrettes i mange moderne hjem. Firmaet designer en lang række boligtilbehør og livsstilsprodukter til hjemmet. De går meget op i at deres designs er lavet i bæredygtige materialer, som skader naturen mindst muligt. Det bæredygtige firma forsøger gennem innovation hele tide at skabe nye og bedre produkter som du kan få gavn af i boligen.

Blandt LindDNA's designs finder du alt fra fine dækservietter til specielle knager

Deres mest populære produkter er med garanti deres dækkeservietter, der er fremstilles i genbrugslæder. Dette materiale går igen i mange af deres produkter, og det bestås af 80% kernelæder og 20% naturgummi. På denne måde formår de at fremtrylle varer, der passer bedst muligt på miljøet. Trods det meget enkle design, har dækkeservietterne alligevel et moderne og stilrent look. Genbrugslæderet gør, at kvaliteten er i top, og så er den nem at gøre ren. Derudover kan LindDNA også tilbyde superlækre knager til jakkerne, frakkerne eller taskerne. Brandet har den unikke egenskab at være med på nutidens trend og derfor har vi samlet de nyeste og mest luksuøse kollektioner af deres produkter herpå hjemmesiden. Det er bare om at finde en favorit blandt mærkevarerproducenten.

Et mærke som er kommet for at slå igennem - LindDNA

LindDNA er et mærke som lige fra begyndelsen er et mærke, som mange ønsker at få fingrene i. Det kan også godt forstås da deres look fanger ens blik med det samme. En anden måde at pifte spisebordet i hjemmet op, er med de luksuøse glasbrikker som passer perfekt på middagsbordet. Hvis du gerne vil gøre familiemiddagen lidt mere end bare et måltid kan du investerer i disse glasbrikker som er super søde at have liggende på bordet. Gå ikke glip af de nyeste og fineste produkter vi har samlet til dig på hjemmesiden. Som en reminder kan du huske på at vi har prisgaranti på alle vores varer - Kig dig derfor rundt og find dit næste køb herpå DuBuy.dk!