UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr149
    kr3746
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Leander

Mangler du en fin og moderne vugge, madras eller et supersødt lagen? Så er Leander en oplagt mulighed at kigge forbi. Hos Leander har man en helt enestående evne til at designe møbler med form og holdning til børn. Møbler, der inspirerer og stimulerer til leg, bevægelse og kreativitet, og som gør dagligdagen med børn lettere. I 1998 producerede Stig Leander for første gang sin berømte Leandervugge og en funktionel højstol med udskifteligt sæde og ryg. Iværksætter eventyret om Leander producenten, Stig Leander starter netop tilbage i 1998. Stig Leander er oprindeligt uddannet smed. Han arbejdede ved siden af på at udvikle en spisebordsstol, hvor sæde og ryg kunne udskiftes. Et familiemedlem ventede tvillinger og det var her, at Leander fik ideen om at udvikle en seng, der kunne stimulere og berolige barnets udvikling. Han så visionen om en vugge, der kunne noget helt nyt. Både rent funktionelt og i sit formsprog. Gennem designerbrandets, Leanders, popularitet er vuggerne den dag i dag en eftertragtet handelsvarer. Gang på gang overraskes vi med måde fænomenale og enestående kollektioner fra Leander. Udover deres anderledes tankegang kan de placeret ind i enhver boligindretning. Scrol bare ned her på hjemmesiden for at finde dit næste yndlingsitem. Som en reminder har vi prisgaranti på alle vores varer herpå DuBuy.dk.

Leander
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Leanders børnemøbler med et luksuøst og stilrent look

Kun ca. et år efter, de første modeller stod klar på værkstedet, var de første Leander- vugger i handlen i butikker rundt omkring i Danmark. På ganske få år var iværksætter sat eventyret i fuld gang. I dag er Leander en yderst anerkendt international møbelvirksomhed, med virke i mere end 40 lande. Leander er en dansk virksomhed, og den meget danske og skandinaviske tankegang i forhold til møbeldesign skinner tydeligt igennem i de fine børnemøbler. De klassiske grundprincipper som design, kreativitet, kvalitet, personlighed og godt håndværk afspejles i det lækre, stilrene look, og derfor passer børnemøblerne så fantastisk ind hos den moderne og designinteresserede familie. Leander er til dig, der ikke vil gå på kompromis med smart design til dit barn. Desuden findes Leanders udvalg i en god høj kvalitet.

Placere Leander produkterne i den moderne boligindretning

Med produkter fra Leander får du ikke blot et funktionelt møbel, men også et dekorativt element til dit hjem. Deres nytænkende design og sans for detaljer gør kun deres møbler endnu mere specielle, og giver dig og dit barn en unik og spændende oplevelse. Leander producerer en masse ting. Et rigtig kendt varer er deres udvalg af tekstiler. De er altid med på den aller nyeste trend, og de kan altid være med til at pifte det moderne hjem op. Under denne kategori kan du finde lagner, sengetøj og senge-rende. Med et enkelt Lander tekstil kan du få hele børneværelset til at skinne op. Få derfor nemt og hurtigt investeret i én her hos os på DuBuy.dk.

Yndefuldt skandinavisk design er lig med designbrandet Leander

Blandt de fine møbeldesigns fra Leander kendes især de altid dejlige og skønne senge, der kan følge med dit barn fra baby til junior. De fine, svævende vugger, i et yderst yndefuldt, skandinavisk design, der stimulere dit barns udvikling, er altid et hit at have stående på børneværelset. Herudover er der et væld af andre kvalitetsmøbler til dit barn fra Leander. Leander pusleborde og Leander Højstole er altid manglende i hjemmet. De findes i forskellige træsorter, så der også er et Leander- møbel, der passer lige ind i din bolig. Leander er et mærke som har den effektive egenskab, at det kan stå ene og alene, men som samleobjekter er de også exceptionelle at have stående. Ved et enkelt rul er du godt inde i vores sammensatte kollektioner fra Leander.

Det kendte mærke, Leander, som sætter kvaliteten i førsteprioritet

Også andre møbler følger Leanders filosofi og ønske om, at det skal følge barnet igennem så mange år som muligt. Som en ekstra bonus, som vi alle gerne vil have fat i, er en god kvalitet. Det kan du sikre dig når du køber Leanders produkter herpå DuBuy.dk. Et hjørne som i den grad er et kig værd, er Leander Linea siden her hos os. Her vil du falde over kommoder i de sødeste farver, sengelagner i de smukkeste farvenuancer og ikke mindst en billig pris. Hvad der gør hjørnet endnu mere smart, er at du kan matche varerne med din indretning i enten sove- eller børneværelset.

Lækre tekstiler fra Leander som bør tjekkes ud!

Selvom Leander hovedsaligt er kendt for deres innovative møbler, så tilbyder de også en lang række tilbehør og tekstiler, som er med til at gøre oplevelsen endnu mere behagelig for dit barn. Et eksempel er FLORA SENGETØJ (BLÅ/100X140 CM). Dette super fine og enkle sengetøj er fremstillet i 100% øko-tex bomuld, der sikre at dit barn har den ultimative komfort i løbet af natten. Sengetøjet er i en simpel blå farve, og har et enkelt mønster af hvide blomster. Det måler 100x140 cm. Se det store udvalg af Leander børnemøbler og tekstiler her på siden og husk at vi altid har fri fragt plus en gave, når du køber for mere end 600,-.

Find de fineste børnemøbler til dit barn fra Leander

En anden sød idé er LEANDER VUGGE HIMMEL (SOFT PINK). Denne fine ”himmel” er lavet af lyserødt stof i bomuld og polyester. Du kan påføre himlen på Leanders vugger, og derved give dit barn noget at kigge på, når det skal sove. Den lyserøde farve kan også virke beroligende, og sammen med en blid vuggen kan du give dit barn en behagelig og tryg nattesøvn. Hvis du ikke lige er til denne model, så har vi et hav af muligheder herpå DuBuy.dk. Vi prøver nemlig at sammensætte de lækreste og de nyeste produkter, så der vil altid være til den moderne indretningsarkitekt. Derudover har vi prisgaranti på alle vores varer, så du kan altid være helt stensikker på at finde det bedste og billigste her hos DuBuy.dk.