OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Lampe gras

Lampe Gras er lavet af den franske designer Bernard- Albin Gras for første gang i 1922. Denne lampe er et ikon på design i det 20. århundrede. Da Bernard ikke lever mere, hedder de nye lamper der er lavet i hans ånd; La Gras Lamper. Det kendte firma Ravel investerede nemlig i La Lampe Gras og startede produktionen af lamperne i 1927. De robuste, minimalistiske og utroligt ergonomiske lamper var banebrydende for deres tid, og de er med stigende popularitet, faktisk den dag i dag, kommet på mode igen. De er et efterspurgt brand og et søgt produkt rundt omkring i verden, i bl.a. Frankrig, USA samt også i Japan. Gras lamperne er ikke længere kun en lampe men et udødeligt samlerobjekt som er et symbol på velfærd og godt design. De simple og meget flotte Gras lamper passer til enhver smag, da de er unikke, og kan stå lige hvor det passer dig. Derfor er disse lamper et must have i ethvert hus. 

Lampe Gras
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

7 vare(r)

Find alle mulige forskellige lamper fra Lampe Gras

Siden 1922 har Lampe Gras været et kæmpe verdenskendt brand, som vi alle kan lide for dens simpelhed, smarthed og ikke mindst dens rustikke look. Takket været den talentfulde designer Bernard-Albin Gras, som blev født i 1866, har Gras lampen fået sit helt unikke udseende, som er elegant, stilfuldt og i den grad fashionable. Det er vel noget ethvert hjem kan bruge.

Høj kvalitet af Lampe Gras

Belysning stammer oprindeligt fra 1765’erne hvor opfindelsen af lampeglasset finder sted. Derudover fik man i 1786 udviklet et løft i forhold til det at opnå lyskilder, som skulle være effektive og brugbare. Man ville dengang anvende det til arbejdsbelysning. Gaslys blev for første gang brugt i 1800-tallet, og op gennem 1850 begyndte man at benytte enkeltstående lamper med petroleum i stedet for olie. Lamper og belysning har derfor altid været en eftertragtet varer, og med Bernard-Albin Gras’ opfindelse kan man sikre en formidabel belysning i boligen. Grunden til at han skiller sig ud er pga. Gras lampens pæne præg af velbehag og anvendelighed.

Gras lamperne skiller sig ud fra mængden

Det der er specielt ved lige netop Gras lamperne er, Bernard-Albin Gras’ magiske touch af hyggestemning. De er specielle, fordi de er egnet til alle rum og til enhver krog eller hyggehjørne i hjemmet. Man kan simpelthen ikke få nok af Gras lamperne, og de kan fås i flere kollektioner. Hver og en af lamperne er fornemme på deres helt egen måde, og de kan placeres hvor der ser tomt ud, for så at give liv i et hvert hjem.

‘Old but gold’ kan Gras lamperne defineres som

Selvom Gras Lamperne er produkter tilbage fra 1921, overrasker det os gang på gang, med deres forbedrede sortimenter med flere farver og materialer.
Gras lamperne er det nye trend, og derfor bør du i den grad få dig en anskaffet. For mange er, Gras lamperne blevet et samleobjekt, da de for deres specielle og unikke figur skiller sig ud, og ikke kan fås nok af. Hvis du er ude efter noget kontrast til dine Gras lamper så er Bloomingville lamper et rigtigt godt bud. Her kan du bl.a. finde smukke bordlamper og loftlamper som kan give utrolige og livlige kontraster til ejendommen.

Sort udvalg af Gras lamper med mere…- til enhver smag!

Vi har et hav af gode forslag til lamper, som du kan vælge herfra. Gras lamper er noget for alle. Hvis det er noget andet du leder efter, bør du helt klart tjekke andre lamper ud på vores hjemmeside. De her lamper kan stå overalt, og som kontrastvirkning til Gras lamperne kan du også finde andre kendte mærkevarer som housedoctor lamper og Hübsch lamper m.m.