UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr399
    kr999
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Kreafunk

KREAFUNKs produkter gør din dag mere kreativ, groovy og funky
KREAFUNK bringer dig en kombination af det bedste ved kreativitet og funktionalitet. Bag brandet er en passioneret dansk design duo, som er specielt dedikeret til at nedbryde broen mellem kreativitet og funktionalitet i form af kvalitets design med en urban vibe. KREAFUNK vil gerne udfordre, glæde og levere stærkt design med smarte og overraskende løsninger. KREAFUNK aGROOVE trådløs bluetooth højtaleren fås i flere forskellige farver og er en smuk og enkel trådløs højtaler med bluetooth. Du kan styre den nemt med din smartphone og den har en rækkevidde på 30 meter. Se efter de bedste tilbud og priser her på siden.

KREAFUNK har designet et par enkle høretelefoner med bluetooth. De er blevet populære pga. deres flotte design og gode funktionalitet. Desuden har de en levetid på helt op til 14 timer på en fuld ladning. Hvis mor ringer i mens du går og hører musik kan du nemt besvare hendes opkald med høretelefonerne. De har nemlig en indbygget mikrofon af højkvalitet. 

Kreafunk
 
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

KREAKFUNK - hylde

KREAFUNK aSHELF er en fantastisk højtaler ide fra drengene bag brandet. Her får du ikke bare en hylde med skjulte beslag, men også 2 lækre højttalere, som er indbygget i hylden. Derudover er der docking station der passer til mange Iphones og der medfølger en bluetooth enhed, så du kan afspille musik fra alle mobiltelefoner med Bluetooth. Der medfølger fjernbetjening og der er mulighed for at tilkoble anden afspiller via AUX-indgangen. Hylden er oplagt i køkkenet, stuen, soveværelset eller børneværelset. Her på Dubuy fås den i flere farver og med prisgaranti, ligesom KREAFUNKs andre produkter.

Historien bag KREAFUNK

KREAFUNK er et dansk brand som arbejder ud fra en simpel tankegang. Du behøver ikke være perfekt. De elsker de små forskelligheder i et helt almindeligt liv, hvor det er de små ting som betyder noget. De mener at du ikke behøver at bestige bjerge for at fuldende dit liv. Du behøver ikke have huset fyldt af designermøbler for at imponere vennerne og vigtigst af alt - du behøver ikke være ham/hende den smarte hele tiden. KREAFUNK vil have dig til at glemme perfektion og bare se det gode i at slentre rundt en lørdag aften i pyjamas og høre musik. KREAFUNK kan godt lide at komme med deres budskab i en enkelt sætning; Don’t live to retire, dance while the music is playing.

For KREAFUNK er det vigtigt at alt skal være nemt at tage med sig. Af denne grund er mobilitet en grundlæggende del af deres design. De kan godt lide når høretelefonerne eller højtaleren er nem at tage med i tasken. Desuden elsker KREAFUNK at lege med små, sjove detaljer. Det kan enten være i form af nogle ekstra seje funktioner eller smukke detaljer.

KREAFUNK er et forholdsvist nyt brand som blev etableret i 2011. Brandet blev etableret af to ambitiøse gentlemen ved navn Kenneth og Ruben. Idéen til alt dette kom af en simpel hverdagsirritation. En enkel og genial idé blev til den lange række af kvalitets produkter som de siden har skabt.

KREAFUNK - højtalere

KREAFUNK tilbyder flere forskellige højtalere. De er alle sammen med bluetooth og har en overdrevet fantastisk lyd. Højtaleren aMOVE er en smuk og elegant højtaler som kan fås i mange forskellige farver. Du kan vælge i mellem blå, koral, army og mange flere. Den har desuden en fin læderrem som er god at holde højtaleren i, når man har den med andre steder.

aGROOVE er en af KREAFUNK’s mest populære højtalere. Den fylder ikke meget og derfor er den let at have med rundt omkring - f.eks. til fest eller lign. Alligevel har de formået at skabe en flot højtaler, som har god lyd og pynter i hjemmet.

aFUNK er en af de smarteste højtalere på markedet. Den er praktisk, spiller lyd i høj kvalitet og har desuden en ekstra lille detalje. aFUNK kan parres med en anden aFUNK højtaler. Med den funktion kan du få lyden bredt ud i hele huset og høre din yndlings musik uanset om du er på loftet eller i kælderen. Den har et smukt design og vil uden tvivl passe godt ind i dit hjem.

Til sidst tilbyder KREAFUNK også en 360 graders højtaler - aGLOW. Det er en flot højtaler som har en speciel egenskab. Den har en indbygget lampe, som lyser godt og ikke for skarpt. Højtaleren har en batteri levetid på 20 timer, hvis man udelukkende hører musik. Ligeledes har den også en batteri levetid på 20 timer, hvis man udelukkende bruger den som lampe. Hvis man bruger begge egenskaber på samme tid, vil levetiden blive nedsat herefter. aGLOW kan også bruges til opkald hvis man får behov for det. Når opkaldet er slut, skal du blot starte musikken på din telefon igen. Lampens lysstyrke kan justeres efter dit behov. Højtaleren er ikke vandtæt, men kan godt holde til lidt stænk.

KREAFUNK - høretelefoner

KREAFUNK tilbyder både høretelefoner som er trådløse med bluetooth, men også et par helt simple høretelefoner med ledning. aHEAD høretelefonerne er udstyret med bluetooth og blandt KREAFUNK’s mest populære produkter. Høretelefonerne sidder godt på hovedet uden at klemme eller irritere. De har indbygget mikrofon og kan derfor nemt besvare opkald. Der er selvfølgelig også muligheden for at skrue op/ned, skifte sang og pause musikken. Det går du vha. trykknapperne på siden af høretelefonerne. aHEAD har en opladningstid på blot 2,5 timer, men alligevel har de en levetid på helt op til 14 timer.

KREAFUNK har også stor succes med powerbanken toCHARGE. Powerbanken har et simpelt design med teksten ”I’ve got the power to charge” foran. Den fås i en flot knækket hvid og kan bruges til både iPhone og Android. toCHARGE er god at have med på farten, fordi den ikke fylder meget i lommen, men samtidig giver dig nok strøm til at klare resten af dagen.

KREAFUNK's aCABLE - til din iPhone

Synes du at din iPhone lader bare er hvid og kedelig? - så skal du måske tjekke KREAFUNK’s aCABLE ud. Den er mere spændende at se på med dens sorte ender og hvid/sort striber. Kablet har et USB stik i den ene ende og iPhone stikket i den anden. Desuden er den flotte ledning 1 meter lang. Laderen har har fået 5 ud af 5 stjerner og er billigere end den almindelige Apple lader. Mange oplever at kvaliteten svigter hvis de ikke køber den originale Apple lader, men i denne situation er det ikke tilfældet. KREAFUNK’s lader er mindst lige så effektiv og holdbar som den Apple producerer og sælger.