KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr89
    kr249
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Koziol

Koziol blev grundlagt helt tilbage i 1927 af Stephen Koziol. Siden dengang har de lavet smarte produkter til blandt andet køkkenet. Deres produktion foregår i Tyskland og er et tysk mærke. De er meget kendt for deres genbrugsplastik i produktionen og de mange forskellige produkter, de kan byde på. Det ses på den måde, at de har deres helt eget twist i deres produkter. Hvis du tvivler på, om man kan lave produkter ud af genbrugsplast, tager du grueligt fejl, da mærket igen og igen har påvist det. Ikke nok med at de er gode mod miljøet, de er også meget aktive indenfor kunst og sponsorering. De støtter blandt andet klubaktiviteter og projekter på institutioner. Deres produkter er også BPA fri. Forskere siger at produkter med BPA, blandt andet vil kunne give hormonforstyrrelse hos mennesker. Mærket kommer hele tiden med nye overraskelser, som gør det hele lidt sjovere og det ikke hele tiden er det samme som de forrige produkter. 

Når det kommer til, at designe interiør til køkkenet, såvel som så mange andre ting, så gælder det i høj grad om, at gøre opmærksom på sig selv. Det må man da også i høj grad sige, at Koziol gør, med sine fantasifulde, innovative og til tider skøre design. Man skal dog ikke tage fejl af Koziol. Bag de vilde og funky design, er der en skjult mening, som kommer til udtryk så snart man tager Koziol køkkenrulleholdere, vinholdere, rivejern samt deres mange andre artikler til køkkenet i brug. Der er tale om flot, veldesignet interiør, hvor der bag et vildt udseende gemmer sig en fantastisk funktionalitet, og geniale ideer omkring moderne køkkenudstyr. Er dette noget for dig, så tjek vores store udvalg af Koziol køkkenudstyr herunder ud.

Koziol
 
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

5 vare(r)

Miljøvenlig mærke det er Koziol

Siden 2013 har det tyske mærke produceret produkter, som er lavet af genbrugt plastik, det betyder, at de har sparet omkring 1.300 tons CO2 årligt, hvilket er virkelig godt for klimaet. Dermed kan man i hvert fald godt kalde dem et grønt og bæredygtigt mærke. Man vil derved både have produkter, som vil passe ind i hjemmet og samtidigt med, at det også er et produkt, som er lavet af genbrugsplastik. Det er kendetegnet ved Koziol.
Da det er lavet af plastik, er det også nemt at håndtere, rengøre, kvaliteten er i top, plus det er et materiale vi næsten bruger til alting, så det er også moderne. Selvom det hele er lavet af plastik, kan man stadig godt lave nye ting. Mange mærker forsøger på at lave mange produkter ud af forskellige materialer, for at få flere og nye ting ind på banen. Koziol har gjort det med et materiale og laver rigtig mange produkter ud af det.

Gode opbevaringsprodukter fra Koziol

Opbevaringsprodukter er noget man altid gerne vil have. Ting som ligger og flyder vil man helst ikke have. Med Koziol’s opbevaring vil det være meget mere ryddeligt. Du har måske aldrig tænkt over, hvor meget du egentlig har brug for det. Ved at se vores udvalg, behøver du ikke engang at overveje. Vi har i de flotte sommer farver, men også i de lidt mørkere farver, det er helt op til dig. Det kommer også an på, hvad du skal have opbevaret og ikke mindst, hvordan din smag er. Vi har blandt andet de klassiske opbevaringskasser, i den firkantede form, men hvis man gerne vil prøve noget nyt, har vi har også nogle andre typer, som er lidt mere ovale og ikke så høje, De kan blandt andet passe ind til stuen eller i soveværelset.

Smarte salatskåle og æggebægre af genbrugsplast

Det er altid hyggeligt med en dejlig varm sommerdag. Det er især hyggeligt, hvis man også skal spise ude på terrassen med familien. Den varme mad står på bordet, vinen er hældt op, men der er noget, du er lidt utilfreds med. Salatskålen synes du bare ikke passer ind i det hele, idet den er for kedelig. Du behøver dog ikke at være utilfreds længere, da vi kan tilbyde smarte salatskåle. Nogle af dem har salatbestikholdere, andre er formet på en utraditionel designmæssig måde. De skaber i hvert fald liv i deres omgivelser med deres flotte udstråling.
Vi har også æggebægre, der ikke vil skuffe dig. Hvis du er personen ,som elsker æg, eller du engang imellem har venner eller familie på besøg, som godt kan lide æg, skal du helt sikkert tjekke vores udvalg ud. Vi har i sjove former, de unikke og de praktiske. Hver især løser alle de problemer, du sikkert har med æg. Fra morgenstunden er det i hvert fald ikke særligt sjovt med æggeskaller ud over det hele på bordet. Der har vi uden tvivl æggebægre, der sikkert kan hjælpe dig med problemet. Alle deres produkter er mad- og opvaskesikret, det vil sige, de kan klare op til 100 grader, så du behøver ikke at vaske skåle og bægre op i hånden længere.