'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr39
    kr199
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

KJ Collection

KJ Collection forhandler brugskunst, gaveartikler og interiør til hjemmet i et lækkert look, der følger med tidens trends. Produkterne er sammensat, så de let kan mixes på kryds og tværs og passer i et moderne hjem, ude såvel som inde. Produkterne vil passe til familielivet såvel som til en der studerer. På grund af udvalget af varer vil du nemt kunne finde den næste gave til f.eks. fødselsdagen, julen eller til den næste indflytning. KJ Collection giver utallige muligheder for at skabe en hyggelig stemning i et moderne hjem, og sætte dit eget præg på din bolig. Med brugskunst af god kvalitet og til overskuelige priser har KJ Collection sammensat et bredt udvalg af produkter, hvor du bl.a. vil kunne finde fotorammer, figurer, vaser og bogkasser. Det fede ved KJ Collection er at de vi finder modeller af forskellige størrelser, former og farver. Heriblandt kan vi finde et spændende sortiment, som gør at du kan være sikker på at kunne finde brugskunst og interiør til hvert et rum i hjemmet. Se efter gode tilbud og priser, når du handler her på siden!

KJ Collection
 
Kategorier
Sorter stigende

   

3 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

3 vare(r)

Flotte borde, stilrene lanterner og vaser samt andre søde figurer fra KJ Collection

KJ Collection er rigtig gode indenfor brugskunst, og de producerer varer fra mange forskellige kategorier. Dette gør at man nemt kan få en gennemgående KJ Collection-stil i hjemmet, og så kan man jo supplere med produkter fra andre gode mærker, hvis det lyster. Hvis du vil matche andre dekorationer med KJ Collection kan det også findes på siden. Bordene fra KJ Collection, er super dekorative og vil se fine ud overalt i boligen. De sælger b.la. borde, som især er velegnede som sofaborde eller siddeborde. Bordene er helt perfekte til f.eks. at stille en plante eller anden dekoration på, og selve dekoration er noget KJ Collection brillerer indenfor. Dette kan ses på deres udvalg af lanterner, billedrammer og gallerier, der alle sammen er utrolig smukke, og har lettere neutrale farver, så de passer ind i alle hjem. Lanternerne er perfekte som dekoration i haven, terrassen eller som inde brug. De skaber en rar og hyggelig stemning om aftenen, og de kan være et pyntende element i dagslyset. Lanternerne vil pynte på reolen, i vindueskarmen eller måske bare på gulvet, hvor den kan se super hyggelig ud.

Find alt til hjemmet fra KJ Collection i et smukt design

Ser reolen stadig lidt tom ud, er der også hjælp at hente ved KJ Collection. Her er nemlig flere vaser at vælge imellem. Er det ikke sagen, tilbyder KJ Collection også et hav af søde figurer, som er helt perfekt til værelset, stuen eller køkkenet. Figurerne findes i forskellige størrelser, former og farver, og vil eventuelt også være ideel som gave. KJ Collection tænker nemlig ikke kun på pynt og praktisk. Apropos det med pynt og det praktiske så er opbevaring en god afdelingen at tjekke ud. Her kan man altid finde en boks eller to til indretningen sammen med KJ Collection. De tænker også på børn og voksne, så selvom det sortiment vi har med KJ Collection, ikke er det allerstørste, er der så stor variation i produkterne derfra, at du med sikkerhed kan finde noget, hvad enten det er til dig selv eller som gave. Her på siden er du sikret prisgaranti på alle varer fra KJ Collection.

Derfor skal du vælge KJ Collection

KJ Collection er et brand, som skaber brugskunst til perfektion. Deres motto går ud på, at det bør være let at følge tidens trends uden at gå på kompromis med de materialer og detaljer, man finder i kvalitetsprodukter i dag. De arbejder derfor i stor stil med hjælpende hænder, som bekender sig indenfor håndværksmæssigt udtryk, da de mener at ting lavet i hånden er skabt med passion, og giver dit hjem et produkt, som kommer direkte fra hjertet, og ind i hjem landet over. KJ Collection har lige nøjagtigt dedikeret sig til at lave abstrakte værker, og har en passion, der kommer direkte fra hjertet. De følger den klassiske nordiske stil - dog bare med deres eget lille internationale tvist.

Det unikke ved KJ Collection - Tjek det ud nu!

I forhold til de skandinaviske traditioner, så har KJ Collection stadig sørget for, at du som skandinaver kan pynte dit hjem med tidsløse og stilrene produkter, der kan være med til at skabe den rette stemning eller som vi kender den; den rigtige gode hygge stemning. Hvert år præsenterer KJ Collection et nyt univers af elementer, som tilsammen skaber deres ultimative sortiment af moderne boligindretning. Deres planer for dette efterårs kollektion er et sammenarbejde med to internationale brands, der smukt kapere de nordiske traditioner og designs. Under kategorierne fotorammer, kopper og krus og lysestager finder du KJ Collections produkter. Og lige meget om du vil have KJ Collections varer eller andre mærkevarerproducenter er disse kategorier dejlige at have været igennem.