OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr19
    kr570
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

KJ Collection

Lækker brugskunst, gaveartikler og interiør fra KJ Collection
KJ Collection forhandler brugskunst og interiør til hjemmet i et lækkert look, der følger tidens trends. Produkterne er sammensat, så de let kan mixes på kryds og tværs og passer i et moderne hjem, ude såvel som inde. KJ Collection giver utallige muligheder for med brugskunst af god kvalitet, at skabe en hyggelig stemning i et moderne hjem. Både fotorammer, figurer, vaser og bogkasser er blandt det spændende sortiment, så se efter gode tilbud og priser, når du handler her på siden.

KJ Collection
Sorter stigende

   

1 til 24 af 32

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 32

Flotte borde, stilrene lanterner og vaser samt søde figurer fra KJ Collection

KJ Collection er rigtig gode inden for brugskunst og de producerer varer fra mange forskellige kategorier. Dette muliggør en gennemgående KJ Collection-stil i hjemmet, og så kan man jo supplere med produkter fra andre gode mærker.
Bordene fra KJ Collection, der bl.a. tæller Bord (grå), er super dekorative og vil se fine ud overalt i boligen. KJ bordene er især velegnede som sofabord eller sidebord. Bordene er helt perfekte til stille f.eks. at stille en plante eller andet dekoration på, og dekoration, er også noget KJ Collection brillerer indenfor. Dette kan bl.a. ses på deres udvalg af lanterner, billedrammer og gallerier, der alt sammen er utrolig smukt, og har lettere neutrale farver, så de passer ind i alle hjem. Lanternerne er perfekte som dekoration i hjemmet, og de kan bl.a. skabe en rar og hyggelig stemning om aftenen, og være et pyntende element i dagslyset. Se bare de flotte lanterner med LED og røgfarvet glas. Den vil pynte på reolen, vindueskarmen eller måske bare på gulvet, hvor den kan se super hyggelig ud.
Ser reolen stadig lidt tom ud, er der også hjælp at hente ved KJ Collection. Her er nemlig flere vaser at vælge imellem, bl.a. den flotte Dolomite vase, der er som tre vaser i en og kan fås i flere farver. Er det ikke sagen, tilbydes også de søde figurer, som f.eks. Bamse Figur, der er helt perfekt til børneværelset. Figuren er i sølv, og vil eventuelt også være ideel som dåbsgave.
KJ Collection tænker nemlig ikke kun på både pynt og praktisk. De tænker også på både børn og voksne, så selvom det sortiment vi har med KJ Collection ikke er det allerstørste, er der så stor variation i produkterne derfra, at du med sikkerhed kan finde noget, hvad enten det er til dig selv eller som gave.
Her på siden er du sikret prisgaranti på alle varer fra KJ Collection.