KÆMPE UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Karlsson ure

Karlsson er et verdenskendt hollandsk designbrand indenfor ure. Firmaet blev etableret i 1980 i Holland, og er i dag et af de førende mærker inden for kvalitetsfulde ure. Karlssons lækre varianter af ure sælges over hele verdenen inklusivt i Danmark, hvor det faktisk er blevet meget populært at have et Karlsson ur hængende, og Karlsson er synonymt med en kvalitet i verdensklasse, fantastiske former og moderne designs i ure. Et unikt samarbejde mellem nationale og internationale designere og deres eget kreative team gør at de er i stand til at deres ure skiller sig ud fra mængden. Der udkommer nye kollektioner af vægure to gange årligt og er ofte inddelt i disse fire underkategorier: Originals, World class, Living og Identity. Det er fire vidt forskellige selektioner men med det samme præg af Karlssons moderne præg af elegance, og indretningsevnen har den i den grad også. Der er i Karlsson ure et stort sortiment med mange forskellige vægure at vælge imellem, så du kan altid være sikker på, at du kan finde et stilfuldt, fantastisk og lækkert ur der passer perfekt til dit hjem. Derudover sørger vi derfra dubuy.dk at samle de nyeste og de mest bredte ure her på vores hjemmeside. Bare ved et scrol på musen er du allerede godt i gang med at udforske vores univers af smukke ure til netop dig! - Du er mere end velkommen til at kigge dig rundt i vores brede udvalg af Karlsson ure. God fornøjelse!

Karlsson
Sorter stigende

   

1 til 24 af 305

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 305

Karlssons exceptionelle ure som skal indrettes i din bolig

Når det drejer sig om ure, der skal indgå som en veldesignet og superfunktionel del af indretningen, så er Karlsson absolut ét af de allerstørste og dygtigste mærker. Karlsson formår til stadighed at forny sig. De er altid med på nutidens moderne stil. Virksomheden viser gang på gang, at man har fingeren på pulsen, både når det gælder trend og funktionalitet. Og prismæssigt er Karlsson ure så absolut meget demokratisk! Karlsson er et mærke som er med på den nuværende trend og man kan vel ikke komme udenom at et Karlssons ur i det moderne hjem er et must-have.

Karlssons ure viser klokken på en ny og levende måde

Udover at være tidsviseren, som bare skal hænges for funktionen at vise klokkeslættet, er Karlssons ure så kreative at de indretter sig dit hjem. De er superfine, luksuøse og brugbare at have hængende i enten stuen, køkkenet, soveværelset eller badeværelset eller lignende. Derudover rækker Karlssons kollektionsure til enhver pengepung, og der ure er til alle priser, så der er ingen undskyldninger for ikke at få fat på en. Find gerne dit nye yndlingssur ved bare et scrol. Du kunne først og fremmest starte med Karlssons store vægure.

Karlssons brede udvalg af lækre varianter af ure til enhver smag

Karlssons små vægure er ikke til at undvære i hjemmet. Ofte har vi endda ure i flere rum, og hvis du vælger små vægure, passer de ind i næsten alle boligstørrelser og typer. Karlsson har mestret et kæmpe udvalg af fantastiske små vægure, hvor der vitterligt er noget, der kan friste ethvert designerhjerte. Det mest bemærkelsesværdige ved deres ure er at de er superflotte og unikke på hver deres specielle måde. Karlsson har naturligvis de helt klassiske små vægure uden tal, som er ret populær, men det er de udfordrene vægure uden tal i den grad også. De kan enten være runde eller firkantede og fremstillet i forskellige og mere neutrale materialer. Karlssons ure er også designet med forskellige præg, designs og indretningsevner. For eksempel kan nogle være til den fashionable og farverige stil, mens andre kan være til en elegant og enkelt indretning. Vi går nemlig op i at du skal finde noget til en hver smag her hos os!

Karlsson - Et brand som er kommet for at nå til tops!

Man kan vist uden problemer kalde Karlsson mester i at designe ure vægure, så leder du efter et af de enestående runde ure fra Karlsson, så er der i hvert fald mindst ét i den store samling som du kan udpege. Siden begyndelsen af firmaet opstandelse af ure, har de som andre mærker det formål af at nå til tops. Det kan man vel godt sige at de er den dag i dag. For deres ure er pæne at have hængt op på sin kedelige væg. Derudover er urerne herfra det sidste touch til boligen, og dermed kan det være investeringen værd. Blandt samlingen af vores runde ure er der et bredt udvalg af vidt forskellige ure i adskillige designs, med eller uden visere, uden tal eller med tal, der er det hele. Karlssons store vægure er blevet et meget moderne emne indenfor ure til køkkenet. Et elegant og enkelt redskab til din væg, og det kan være i hvilket som helst rum. I dag er den klassiske udgave uden tal stadig en meget populær genstand i det moderne hjem. De sorte Karlssons ure er også blevet en meget populær trend gennem tiden. De er super stilfulde og simple, og det passer til enhver indretning om den er vild eller super simpel.

Et brand som kan stå indenfor bordure og vækkeure med mere

Hovedvægten er lagt på vægure, men virksomheden skaber også massevis af fantastiske bordure og luksuøse vækkeure. Designmæssigt spænder Karlsson sig over et meget bredt felt. Fra de mest minimalistiske ure, som kun består af viserne – til de meget overdådige med et festfyrværkeri af farver. Der er ikke en finger at sætte på Karlsson som mærkevarerproducent, da de altid leverer det forventede. Karlsson er et dejligt og skønt mærke som står indenfor kvalitet i topklasse, gode designs og masser af muligheder. Karlsson designer ure er ekstraordinære. Og som en reminder skal du huske på at der er et stort udvalg for enhver smag og til ethvert behov. Der er altid hurtig levering fra når du har bestilt, til at det produkt du ønsker, kommer til din dør. Vi prøver at altid at få tilfredse kunder og vi ønsker at du skal synes om vores sted. God fornøjelse med dit næste køb som vi håber, bliver herpå dubuy.dk.