OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr10
    kr8449
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Karlsson ure

Karlsson er et verdenskendt hollandsk brand indenfor ure. Firmaet blev etableret i 1980 i Holland, og er i dag et af de førende mærker inden for ure. Karlsson ure sælges over hele verdenen, og Karlsson er synonymt med høj kvalitet, fantastiske former og moderne designs i ure. Et unikt samarbejde mellem nationale og internationale designere og deres eget kreative team gør at de er i stand til at deres ure skiller sig ud fra mængden. Der udkommer nye kollektioner af vægure to gange årligt og er ofte inddelt i disse fire underkategorier: Originals, World class, Living og Identity.

Der er i Karlsson ure et stort sortiment med mange forskellige vægure at vælge imellem, så du kan altid være sikker på, at du kan finde et stilfuldt, fantastisk og lækkert ur der passer perfekt til dit hjem.

Karlsson
Sorter stigende

   

1 til 24 af 3939

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 3939

Karlsson har uret til dig

Når det drejer sig om ure, der skal indgå som en veldesignet og superfunktionel del af indretningen, så er Karlsson absolut ét af de allerstørste og dygtigste mærker. Karlsson formår til stadighed at forny sig. Virksomheden viser gang på gang, at man har fingeren på pulsen, både når det gælder trend og funktionalitet. Og prismæssigt er Karlsson ure så absolut meget demokratisk!

Karlssons små vægure er ikke til at undvære i hjemmet. Ofte har vi endda ure i flere rum, og hvis du vælger små vægure, passer de ind i næsten alle boligstørrelser og typer. Karlsson har mestret et kæmpe udvalg af fantastiske små vægure, hvor der vitterligt er noget, der kan friste ethvert designerhjerte. Bemærk f.eks. det enkle og superflotte sorte Normann Station Vægur fra Karlsson, der vil pryde hvert et hjem.

Karlsson har naturligvis de helt klassiske små vægure med eller uden tal, runde eller firkantede og fremstillet i forskellige mere neutrale materialer. Se bl.a. det firkantede, smarte Vintage Vægur (blå) fra Karlsson, der også findes i grøn og rød. Der er der virkelig tale om et tidløst og smukt ur, der vil charmere alle gæster på ingen tid.

Man kan vist uden problemer kalde Karlsson mester i at designe ure, så leder du efter et af de enestående runde ure, så er der i hvert fald mindst ét i den store samling som du kan udpege. Blandt samlingen runde ure er der et bredt udvalg af vidt forskellige ure i adskillige designs, med eller uden visere, uden eller med tal, der er det hele.

Karlssons vægure uden tal er blevet et meget moderne emne indenfor ure til køkkenet. Et elegant og enkelt redskab til din væg i hvilket som helst rum. I dag er den klassiske udgave uden tal stadig en meget populær genstand i det moderne hjem.

Karlsson designer ure, og der er et stort udvalg for enhver smag og til ethvert behov. Hovedvægten er lagt på vægure, men virksomheden skaber også massevis af fantastiske bordure og vækkeure. Designmæssigt spænder Karlsson sig over et meget bredt felt. Fra de mest minimalistiske ure, som kun består af viserne – til de meget overdådige med et festfyrværkeri af farver, til store industrielle banegårdsure og til de skæve, sjove og øvrige designs. Karlsson designer ganske enkelt ure til alle.