KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Kähler

Der er vist ikke mange designinteresseret i Danmark, som ikke har mindst én udsøgt designgenstand fra Kähler. Det giver rigtig god mening, for Kähler formår at skabe moderne, tidstypiske og smukke produkter, som afspejler den særegne danske og skandinaviske tradition for enkelt og funktionelt design med lang levetid. 
Kähler er en dansk keramisk virksomhed fra 1839, oprindeligt fra Næstved. I starten producerede virksomheden kakkelovne og køkkentøj. Først i 1880érne begyndte firmaet for alvor at arbejde med kunstkeramik. Virksomheden er skabt af den holstenske pottemager Herman J. Kähler. Sønnen af samme navn gjorde siden fabrikken berømt. De håndværksmæssige erfaringer er blevet viderebragt fra generation til generation.

Kähler
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 85

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 85

Kähler designer flotte og unikke vaser

I 1800- 1900-tallet var Kähler værkstedet samlingspunkt for nogle af datidens største danske kunstnere. F.eks. Kai Nielsen, Thorvald Bindesbøll og Svend Hammershøj.
Kähler som familiedrevet virksomhed sluttede i 1974 med Nils og Herman Jørgensen bag roret. Det skyldes flere forhold: Stigende konkurrence fra ind-og udland, et gammeldags og nedslidt produktionsapparat og uenighed i familieaktieselskabets bestyrelse.

I 1975 overtog Næstved kommune fabrikken, der senere igen blev købt af Holmgaard Glasværk. Virksomheden blev dog erklæret konkurs i 2008. Herefter blev rettighederne til virksomheden overtaget af arkitekten Frantz Longhi fra Århus. Hermed reddede han et stykke dansk keramik- og designhistorie fra konkurs og glemslens mørke. Den nye mand bag Kähler er ikke keramiker, men arkitekt med stor passion for kunsthistorie og designklassikere. Det blev starten på ny markedsføring af Kählers produkter. Da han for ni år siden genoplivede og videreudviklede de velkendte stribede Kähler-vaser, afstedkom det tumult-agtige scener, fordi der var mange flere kunder end vaser.

Kahler købte i 2014 det gamle værksted på Kählerbakken tilbage, og planen er, at få det istandsat og åbne det som kontor og museum.
I dag er Kähler et af de mest kendte keramikbrand i hele Skandinavien. Det er værd at bemærke at det keramiske design stadigvæk bliver lavet i hånden. I dag hedder kunstnerne blandt andet Louise Hindsgavl, Jeanette List Amstrup, Cecilie Manz og Anders Arhøj.

Kählers kompromisløse kvalitet

Noget af det unikke ved Kählers produkter er, at uanset om det er pyntegenstande som vaser, lysestager og ure – eller det handler om brugsgenstande som tallerkener, skåle, kopper og krus, så er der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet, design eller funktionalitet. Kähler arbejder sammen med en perlerække af dygtige designere, som skaber fornemme nyfortolkninger af velkendte brugsgenstande samtidig med, at de afspejler Kählers velkendte design-arv, der handler om gode, solide og funktionelle produkter. Vælg blandt andet mellem flere serier, som Omaggio: Med de ikoniske striber med design fra designer-duoen fra Stilleben eller Officina: Cool, kantet og skulpturel serie til hjemmekontoret. Udover disse serier findes der et bredt udvalg til hele indretningen blandt de andre serier.

Hos Dubuy.dk har vi et meget stort udvalg af lækre Kähler produkter, og altid til en meget konkurrencedygtig pris. Tag et kig på side, hvor du med garanti vil kunne finde noget, der passer til din stil i dit hjem.

Stort udvalg af tilbehør til køkkenet

Udvalget af tilbehør til køkkenet fra Kähler spænder bredt. Kählers service laves både i serier til hverdag og mere specielle lejligheder. Denne fine juletallerken er en del af Kählers smukke og dekorative julestel. Stellet passer perfekt til den særlige højtid som jul er. Noget man til gængæld har brug for til hverdag er dette fine salt og peber sæt. Sættet er fra Hammershøi serien, der har de karakteristiske riller ned ad siden. Hvis du gerne vil have et smukt matchet bord, findes der tallerkener, glas osv. i samme serie. Det er selvfølgelig også muligt at mikse og matche produkter fra forskellige serier, så du rammer din egen personlige stil. Hvis du er mere til træ, er disse fine kaolin serveringsbræt noget for dig, der giver en varme til borddækningen. Serveringsbrætterne kan fungere på alle overflader såsom f.eks. træborde eller hvide borde. Alt efter hvilken bordplade du har kan serveringsbrættet give forskellige udtryk, der rammer din personlige stil.