UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr35
    kr1199
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

JUNA

JUNA er et dansk interiørdesign som er særligt kendt for dens præg af skandinavisk design. Brandet kendes for at være klassisk, moderne og produceret i høj kvalitet. JUNA er et mærke der hele tiden bliver bedre og bedre, og gennem tiden har det stilhedsmæssigt været igennem en kæmpe udvikling. Det er kun blevet et mere eftertragtet mærkevare siden opdagelsen i 1972. Designerbrandet producerer meget indenfor boligtekstiler, og særligt dækkeservietter, duge, sengetøj og viskestykker kan du finde en masse af herfra mærket JUNA. Det exceptionelle brand er god til at tilpasse sig nutidens trends. Samtidig med at det er populært og moderne, passer JUNA produkter oftes til enhver bolig. Står du derfor og mangler et simpelt og brugbart sengetøj eller en fin dækkeserviet til spisebordet eller køkkenbordet? Så er du netop kommet til det rette sted at handle og få ønskerne opfyldt. JUNA er et mærkevareprodukt som skiller sig ud fra mængden, for sin elegance og fænomenale look. Du er derfor mere end velkommen til at kigge dig rundt i vores store udvalg af produkter herfra JUNA af. Der er næsten altid for enhver smag. 

 
Kategorier
Sorter stigende

   

14 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

14 vare(r)

JUNAS flotte udvalg af sengetøj og dækkeservietter

JUNA blev som sagt grundlagt i 1972. Opfinderen bag det kæmpe brand, som nu har været i sin udvikling i 45 år, er Niels Junager. JUNA er faktisk en mærkevareproducent som er opdaget i Danmark, men det har sine rødder fra det spændende Skandinavien. JUNA er kendt for deres enorme udvalg af sengetøj og dækkeservietter i forskellige farver og mønstre. Det er ikke kun det JUNA tilbyder, men meget mere som du kan finde lige ovenfor. Niels Junager drømte om at kunne tilbyde og sælge egne tekstiler til verdenen omkring sig. Han samarbejdede derfor med lande rundt omkring i Europa. I dag husker vi Niels Junager for det store designermærke der den dag i dag hedder JUNA.

Dækkeservietter og sengelagen til dig fra JUNA

Hvis du lige går og mangler et lagen til sengen eller dækkeservietter til bordet så kan du både få det i simple og unikke farver men også lidt mere fancy farver. Hvis du vil være lidt ekstra sød, kan du købe et sengesæt til dig og en du holder af, så I rigtig kan matche. Dækkeservietten kan være det sidste touch til huset, så det er derfor bare om at få fat i en af de unikke dækkeservietter eller sengelagner.

JUNAS kæmpe udvikling - Fra forsyning af tekstil-faghandel til sengesæt og dækkeservietter

JUNA startede som alle brands fra en ende i 1972. Produktionen af dansk tekstil-faghandel med metervarer til forsyning udviklede sig til nu den dag i dag at være færdigvarer. Blandt andet sælger JUNA varer i topkvalitet af sengesæt og dækkeservietter. JUNAS motto lyder faktisk på intet mindre end at give de danske kvinder noget særligt, genkendeligt og dermed værdifuldt til husets indretning. JUNAS specielle udvikling har været en stor kamp, men i dag er mærket kendt som aldrig før. Herfra dubuy.dk prøver vi altid at sammensætte lidt af hvert til dig, så du har noget at vælge imellem. Nogle gode bud på dækkeservietter og sengetøj herfra dubuy.dk af kunne være fra mærkevarer som OYOY Living Design dækkeservietter eller OYOY Living Design sengetøj. Du kan selvfølgelig også finde en masse tilbud herpå hjemmesiden.

Sengetøj og dækkeservietter fra JUNA i topkvalitet

JUNA er et mærke som går rigtig meget op i kvalitet. Og når vi kombinerer det med dubuy.dk så kan vi sammen stå indenfor at forbrugeren som i dette tilfælde jo er dig, kan få det bedste ud af købet. Vi går nemlig sammen indenfor hurtig levering, at det skal være en fornøjelse at handle hos os, men også det at vi skal have noget for enhver smag. Vi går ikke med kompromis med kvalitet, fordi den nemlig skal være i top. Hvis det ikke lige er sengetøj og dækkeservietter fra JUNA du skal have, kan du også finde det i forskellige mærker i forskellige farver og priser. Vi prøver at gøre dubuy.dk til et sted for alle og derfor håber vi på et gensyn og at du finder hvad du ønsker!