UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Incado

Trænger kontoret, børneværelset eller stuen til et Danmarkskort, der er informativt såvel som smukt? Så er Incados kort det rette valg. Her finder du flotte eksklusive metalprint af Danmark med brede og særdeles flotte rammer omkring. Det flotte motiv er printet direkte på det børstede aluminium. De fine Danmarks- eller verdenskort er perfekte til dem der godt kan lide at rejse eller bare dem der syntes de mangler noget pynt på væggen. Incado’s kort gør geografitimen lidt sjovere ved at ændre farverne på land- og vandmasser, på den måde kan du få et kort der ser lidt alternativt ud og passer ind alle vegne. Hvis det ikke var alternativt nok med farverne så har nogle af kortene også et specielt lysindfald der kan få motiverne og landende til at fremstå tredimensionelle. Du kan altså få illusionen af lande der popper ud af et billede med Incado’s verdenskort, som findes herunder.

Incado
Sorter stigende

   

1 til 24 af 261

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 261

Smukke og alternative verdenskort fra Incado

Med verdens- eller Danmarkskort fra Incado, er det muligt at give enhver kedelig væg mere liv. Kortene giver plads til en masse spændende og sjove samtaler, og bidrager samtidig med et dekorativt element til hjemmet. Synes du måske, at et verdenskort er lidt for avanceret eller farverigt, og derfor ikke passer ind i din boligstil, så har Incado også en løsning.

Du kunne evt. vælge ét af deres metalkort såsom VERDENSKORT METAL (60x120 CM). Dette super enkle og flotte kort kan stadig bruges til at udpege destinationer og lære børnene om den basale geografi, samtidig med at det er diskret, og derfor passer ind i ethvert hjem. Kortet fås med sort trykt på en sølv baggrund eller omvendt. Det fås også i guld og kobber.