'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Ib Laursen

Skandinavisk brugskunst fra Ib Laursen, der skaber hyggelig stemning. Ib Laursen er en af de første igangsættere inden for brugskunst og interiør. Firmaet startede i 1971 og har lige siden stræbet efter at udvikle nye og bedre produkter. Ib Laursen designer og sælger boliginteriør og brugskunst til huset og haven og deres sortiment bærer primært præg af den nordiske boligindretning. På grund af Ib Laursens konstante udvikling har de været på forkant med de fleste trends.

Ib Laursen
 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 70

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 70

Ib Laursen - tidsløst boligtilbehør

Vi på Dubuy.dk elsker Ib Lauersens nutidige og unikke designs, hvor du i deres sortiment finder alt fra lamper til kander og vægure. Sortimentet spænder altså bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både inde og ude. Ib Laursen designer og forhandler brugskunst, til forhandlere over hele verden. Bemærk f.eks. den smukke Casablanca kande i stentøj, som stemmer overens med deres nordiske designtradition. Lad denne smukke kande pryde dit køkken eller lade den være et dekorativt element i hjemmet.

Du vil med sikkerhed få gavn af det smukke Ib Laursen boligtilbehør, som aldrig bliver forældet med dets tidsløse design. Du har derfor massere af grunde til at forkæle dig selv med møbler og boliginteriør fra sortimentet. I Ib Laursens udvalg finder du generelt alt, du behøver for at skabe et smukt og personligt hjem. I sortimentet finder du blandt andet rå lamper, lækre skåle og eksklusive boligaccessoires under kategorien “Øvrigt".

Hos Dubuy.dk finder du et bredt udvalg af varer fra Ib Laursen. Deres møbler rammer plet og passer godt ind med de andre fede møbler vi forhandler her på hjemmesiden, som alle er anvendelige og nutidige. Vi har håndplukket de fedeste designs fra Ib Laursens sortiment som du på kort tid og med få midler kan bruge til at skabe en helt speciel og personlig atmosfære i dit hjem.

Retro køkkenvægte, lamper og ure fra Ib Laursen

Ib Laursen har designet mange forskellige slags boliginteriør, som både kan bruges i køkkenet, på badeværelset eller i husets øvrige rum. Til køkkenet findes denne Retro køkkenvægt, som har en aftagelig bakke og er en flot køkkenvægt til det klassiske køkken. Vægten fås i flere farver. Brooklyn hængelamperne fra Ib Laursen er fine klassiske lamper til køkkenet stuen eller entreen. Mangler hjemmet et nyt vægur? Så er et vintage vægur med romertal måske sagen! Sæt den op i baren, stuen eller på værelset.

Med de smukke møbler fra Ib Laursen kan du derfor skabe en helt unik og personlig stemning i dit hjem. Vi er i hvert fald her på Dubuy.dk rigtig begejstrede for Ib Laursens smukke og tidsløse designs, som kan være et prydende element i ethvert hjem. Ligegyldig om dit hjem bærer præg af boheme, den minimalistiske eller den romantiske stil, kan du finde netop det tilbehør, som passer ind i din boligindretning. Tjek vores udvalg af Ib Laursens møbler, det vil du ikke fortryde.Her på siden finder du de bedste priser på alt fra skærebrætter til lamper designet af Ib Laursen.

Det øvrige men stadig utroligt stilrene

Nogle gange laver man noget som er svært at kategorisere, derfor har vi lavet en kategori på dubuy.dk hvor alt det øvrige kan komme i. Du kan se kategorien her. Der findes mange fede ting men en af de ting som skal fremhæves er deres utroligt populære og fine lanterner. Disse lanterner er perfekte til en hyggelig sommerdag på terrassen. Du kan se én af de mange fine lanterner her, den er lavet af sort metal hvilket betyder at den passer ind allevegne og især sammen med dens søskende ser den utroligt flot ud.
Endnu en af de utroligt fine øvrige Ib Laursen produkter er deres sæbedispensere. Her har vi valgt tre på dubuy.dk som kan passe ind på næsten alle toiletter og badeværelser. Denne dispenser er lavet af klart glas med et krystal mønster. Det gør den meget neutral og derfor er det næsten lige meget hvad din stil er, den passer med garanti ind.

Husk at kigge alle Ib Laursens produkter igennem der er helt sikkert noget som du lige går og mangler, om end det er noget der kun er til pynt eller det er noget funktionelt til stuen.