OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Hübsch vaser

Blomster er noget der med garanti findes i næsten alle hjem. Vi bruger dem til at udtrykke vores følelser, hvad end det er som værtindegave eller en sød buket på morsdag. De ses i vindueskarme eller på borde, hvor de skaber et organisk og hjemligt udtryk. Med vaser fra Hübsch, får du mulighed for at få blomsterne til at pynte endnu mere. Vaserne kommer i alverdens former og farver, og giver hjemmet en farverig og stilren detalje, der kan skiftes ud lige når man har lyst.  Det er en klassisk og effektiv dekoration, der med det simple design komplimenterer ethvert rum i hjemmet. 

Sorter stigende

   

1 til 24 af 57

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 57

Farverige vaser fra Hübsch

Vaser fra Hübsch kommer i et enkelt design, der fås i alt fra glas til keramik. Vaserne varierer meget i udseende og størrelse, hvilket gør det nemt at finde en vase, der passer til hver enkel boligs unikke stil. De er klassiske og enkle, så man kan blande dem eller have dem stående hver for sig.

HÜBSCH VASE KERAMIK BLÅ STK 2 er et af Hübschs populære sæt. Det består af to vaser i samme design, men to forskellige størrelser. Vaserne er fremstiller i blå keramik, med en form for graduering i farven. De er en smule mørkere i farven ved halsen, og kunne se rigtig flotte ud i en vindueskarm, eller til at have stående på spisebordet.

Hübsch tilbyder også en lang række vaser i farvet glas, og i alverdens former og faconer. Et bud på lige netop dette er HÜBSCH VASE GLAS ROSA. Den har et simpelt og klassisk design, og kunne være flot at have stående på bordet eller på en kommode, med en stor buket blomster.


Smarte vaser fra Hübsch i simpelt design.

HÜBSCH VASE M/MESSING BUND SORT/MESSING SMALL ville være et godt bud på en lidt mere smart og moderne vase. Vasen har en simpel cylinderform og måler 20 centimeter i højden. Selve vasen er sort, og så har den en fed messingdetalje i bunden. Denne vase kunne se flot ud med en enkel eller to blomster i. Man kunne også bytte blomsten ud med en simpel gren, og derved kreere et mere rustik look. Vasen fås også i omvendt design, med messing i toppen, og sort i bunden.

En anden idé kunne være HÜBSCH VASE M/KORKBUND PORCELÆN HVID STK 2. Sættet består af to vaser i moderigtigt design, der er både simpel og smart i looket. Vaserne har en slags flaskeform og er fremstillet i hvidt porcelæn med en korkbund, der tilfører sættet en sjov detalje. Også her kunne man gøre noget anderledes og lade dem indeholde en simpel gren, men de kunne også være rigtige søde med en buket af årstidens blomster.